دروس حذفی دبیرستان چه میشود ؟|دروس حذف شده دبیرستان

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

امکانات وب

ال اس دی | نشانه ها و عوارض مصرف ال اس دی-فلزیاب نقطه زن اسکایروس|شرکت فلزیاب گوهرباستان|09026822008-پاک کردن ریمل ضد اب-فلزیاب نقطه زن اسکایروس|شرکت فلزیاب گوهرباستان|09031959795-خريد کفش اسپرت Salomon مدل Speedcross-ممبران تیره یا روشن اگرین چوب-نسل جدید کابینت کلاسیک اگرین چوب-کابینت وکیوم اگرین چوب-فلزیاب EPX 7500|شرکت فلزیاب گوهرباستان|09199697033-کابینت آشپزخانه اگرین چوب-کابینت چیست اگرین چوب-کابینت MDF اگرین چوب-کابینت‌ های پی وی سی اگرین چوب-فلزیاب EPX 7500|شرکت فلزیاب گوهرباستان|09026822008-کاربرد کارواش بخار در شستشو-جدید ترین سرویس وبلاگ دهی رایگان فارسی ایرانی با زیباترین وبلاگ ها و جدید ترین امکانات-افغانستان در سال ۱۴۰۰؛ رویدادها و روندها-سقوط دولت در پاکستان؛ پیام‌ها و پیامدها-فلزیاب EPX 7500|شرکت فلزیاب گوهرباستان|09031959795-مزایای استفاده از کارواش بخار-دستگاه فلزیاب فیشر کومبو FX6500|شرکت فلزیاب گوهرباستان|09199697033-دستگاه فلزیاب فیشر کومبو FX6500|شرکت فلزیاب گوهرباستان|09026822008-نحوه استخدام حسابدار متناسب با شرکت (و بودجه)-رهبر معظم انقلاب در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت روز جهانی قدس تبیین کردند-Troubles that should be paid awareness of when buying silicon-مشاوره کنکور-لمینت دندان در رشت-پیش نیاز یادگیری سئو-💔-تولد عزیزترینم-درد روح-"یا خیر مونس و انیس"-استفاده درست از چت بات ها می تواند برای برندتان فرصت خوبی باشد-احمد حکیمی‌پور: گزارش املاك نجومی را من به یاشار سلطانی دادم-همچنان جنگ-آمد بهار جهان ها-اون پسره که جوجه است-دسته بندي انواع ساز و آلات موسيقي-کيفيت و طراحي به روز شيرالات نوبل-نحوه تعويض پنجره قديمي با پنجره دوجداره-Ceramic Bearing For Your Bicycle-آموزش نرم افزار سونار ۸ – Sonar 8 (به همراه نرم افزار) اورجینال-کمیسیون حل اختلاف و تجدید نظر چیست؟-کمیسیون حل اختلاف و تجدید نظر چیست؟-برج خنک کن هیبریدی-راهنمای جامع خرید دوربین دست دوم-ازین سایت پول ببرید- مالیات معاملات نقدی بانکی (BCTT) چیست؟-اصول و قیمت انواع طراحی نمای بیرونی ساختمان-تعریف کلی از اجزای آسانسور ها

تاریخ : 1397/4/30        بازدید : 1

دروس حذفی دبیرستان چه میشود ؟|دروس حذف شده دبیرستان

 

نتیجه تصویری برای دروس حذف شده در دبیرستان چه میشود

دروس حذف شده در دبیرستان چه میشود

 

همانطور که میدانید کتب درسی تغییر کرده است و برخی فصل ها حذف شده اند .

بسیاری از دانش آموزان برایشان سوال پیش آمده که این مباحث که کلا حذف شده اند چه میشود؟؟؟

حذف این دروس مفید هست یا خیر؟؟

همانطور که میدانید هنوز منابع کنکور 98 به طور دقیق اعلام نشده است، اما اگر به کل مباحث نگاهی بیندازیم میتوانیم بگوییم حذف برخی دروس مفید است زیرا هرچه حجم درسی که باید بخوانیم کم شود فرصت بیشتری برای مطالعه سایر دروس خواهیم داشت. اما مشکل این است که با کم شدن منابع پس سوالات مفهومی تر خواهد شد پس باید با دقت بیشتری مطالعه شود.

اما اینکه این منابع چه میشود باید بگیم، به احتمال زیاد این دروس به صورت دروس پیشنیاز ارائه داده شوند. پس نگران دروس حذف شده نباشید و با تمرکز به درس خواندن خود ادامه دهید.

شما عزیزان برای اگاهی بیشتر در خصوص

دروس حذف شده در دبیرستان چه میشود

توضیحاتی در خصوص دوره پیش دانشگاهی

عواقب تربیتی مردودی دانش آموزان سال اول متوسطه

می توانید این مقاله را مطالعه و یا اینکه با سامانه صدای مشاور تماس حاصل نمایید

,,,,,,,,,

"سامانه صدای مشاور "

مشاوره دهنده تخصصی دانشگاه ها

برای تماس با مشاورین ما کافیست از تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611

و از موبایل همراه اول با شماره 99225595 تماس حاصل فرمایید

تماس از 8 صبح تا 12 شب

حتی ایام تعطیل

,,,,,,,,

توضیحاتی در خصوص دوره پیش دانشگاهی

 

دوره پیش دانشگاهی در پایان سال تحصیلی 96_97 حذف می‌شود و دانش‌آموزانی که موفق به گذراندن دوره پیش دانشگاهی نشوند وارد مدرسه بزرگسالان خواهند شد.
 
به گزارش روزنامه ایران، قربانعلی افشانی با اشاره به زمان حذف دوره پیش دانشگاهی گفت: آن زمانی که نظام جدید را تصویب کردیم دوره متوسطه به دو مقطع تقسیم و دوران تحصیل دانش‌آموزان 12 سال شد در حقیقت این یک سالی که دانش‌آموزان تحت عنوان پیش دانشگاهی تحصیل می‌کنند را به دوره دبیرستان اضافه کردیم. بر این اساس، دوره دبیرستان 6 ساله شد که 3 سال آن دوره اول متوسطه و 3 سال دیگر دوره دوم متوسطه خواهد بود.
 
وی با اشاره به اینکه در پایان سال تحصیلی 96_97 یعنی شهریور ماه سال 97 حذف می‌شود، اعلام کرد: در سال تحصیلی 95_96 حدود 420 هزار دانش‌آموز در مقطع پیش دانشگاهی درس خواندند. همچنین در سال تحصیلی 95_96 حدود 540 هزار نفر در پایه سوم دبیرستان تحصیل کردند که این دانش‌آموزان وارد پیش دانشگاهی می‌شوند اما هنوز آمار دقیقی نداریم که چند درصد از این دانش‌آموزان در دوره پیش دانشگاهی ثبت‌نام کردند.

در سال دوم دبیرستان، وقتی دانش‌آموز درسی را قبول شده است، برای او قبولی فرض شده و اگر درسی را نمره نیاورده باشد، تنها همان درس را در سال سوم می‌گذراند و نیازی نیست که تمام دروسی که در سال دوم قبول شده است را بگذراند و در نهایت تا زمانی که دانش‌آموز در تمام دروس نمره قبولی نگرفته باشد، نمی‌تواند دیپلم بگیرد، اما برای دانش‌آموزان سال اول دبیرستان این حق ثبت نشده بود.

اگر مسئله بر سر دروس پیش‌نیاز بود چرا در سال‌های بعد بحث پیش‌نیاز رشته ها رعایت نشده است و اگر مطرح شود که موضوع انتخاب رشته است و اینکه دانش‌آموز در سال اول دبیرستان رشته‌اش را مشخص می‌کند، باز هم پاسخ این است که انتخاب رشته ضوابط و آیین‌نامه‌ای دارد.
 به عنوان مثال کسی که بخواهد به رشته ریاضی برود، باید در درس‌هایی نمره بیاورد که در اصلاحیه جدید شورای عالی آموزش و پرورش این موضوع به قوت باقی است، اما آن چیزی که تغییر کرده، این است که اگر کسی نتواند در رشته ریاضی نمره بیاورد، او را مردود نمی‌کنیم بلکه به رشته دیگری می‌رود.

 با بیان اینکه به ضوابط و شرایط انتخاب رشته دست نزدیم، بیان کرد: شورای عالی آموزش و پرورش این اصلاحیه را به اتفاق آراء تصویب کرد و به آموزش و پرورش نیز ابلاغ شد و از امسال هم اجرایی می‌شود؛ دانش‌آموزانی که اکنون در سال اول دبیرستان هستند مشمول این اصلاحیه خواهند شد.

 

عواقب تربیتی مردودی دانش آموزان سال اول متوسطه

 

اگر دانش‌آموزانی که در حال حاضر در سال اول متوسطه تحصیل می‌کنند، در دروسی نمره نیاورند، می‌توانند به سال دوم بروند و مسلماً تا تمام واحدهای درسی را نگذرانند، دیپلم نخواهند گرفت.

 به عواقب تربیتی که آیین‌نامه قبلی با مردودی دانش‌آموزان ایجاد می‌کرد، اشاره کرد و افزود: در سابق اگر دانش‌آموز در همه دروس نمره می‌آورد اما در دو یا سه درس نمره نمی آورد، در کارنامه‌اش مُهر مردودی می‌خورد.

 اصولاً اگر دانش‌آموز در سال بعد در همان مدرسه، سال اول دبیرستان را می‌خواند، مورد تحقیر دوستان قرار می گرفت و مجبور بود تمام درس‌هایی را که نمره‌های خوبی گرفته بود را نیز بگذراند؛ در اینجا سؤالی مطرح می‌شود که آیا وقتی باید دانش‌آموز تمام درس‌ها را دوباره بگذراند، روحیه و انگیزه دارد؟

 اگر این دانش‌آموز به دلایلی که ذکر شد، نمی‌خواست در مدارس روزانه درس بخواند، باید به مدارس شبانه یا بزرگسال می‌رفت که در آنجا افراد با رده‌های سنی متفاوت حضور داشتند؛ به عنوان مثال یک فرد شاغل یا فرد چند سال ترک‌تحصیل‌کرده در آنجا درس می‌خواند و این دانش‌آموز وقتی در این شرایط قرار می‌گرفت، از نظر تربیتی چه می‌شد؟ و چه مشکلاتی پیش می‌آمد؟ این بود که بسیاری از رفتارهای پرخطر در کمین این دانش‌آموز بود.

برای مشاوره با مشاوران سامانه صدای مشاور با شماره 9099071611 تماس بگیرید تماس از سراسر کشور با تلفن ثابت بدون گرفتن پیش شماره

تماس از خط همراه اول :99225595

پاسخگویی همه روزه از ساعت 8 صبح تا 12 شب حتی ایام تعطیل
در صورت عدم برقراری تماس به علت شلوغی خطوط چند بار تلاش نمایید

به امید روزهایی بهتر و آینده ای بدون پشیمانی از انتخاب های گذشته

مطالب برگزیده...
ما را در سایت مطالب برگزیده دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جواد رمضانی بازدید : 286 تاريخ : يکشنبه 31 تير 1397 ساعت: 14:06

خبرنامه