عبدی: با دوپینگ ورزشکاران باید مبارزه جدی کرد


کد خبر: 1471982/1 زمان: 12:12   1396/08/13 بازدید: 1,080


دارنده مدال نقره مسابقات جهانی بدنسازی و پرورش اندام گفت: برخی به‌اصطلاح نامربی‌ها با دوپینگ در باشگاه‌ها به سلامت ورزشکاران آماتور آسیب جدی می‌زنند.

به گزارش "ورزش سه" مرتضی مهراد عبدی در گفت‌وگو با ایسنا درباره کسب عنوان نایب قهرمانی جهان در دسته ۱۰۰ کیلوگرم در مسابقات جهانی مغولستان و نیز ایستادن تیم ملی بدنسازی و پرورش اندام ایران بر سکوی سومی جهان و سطح مسابقات، گفت: به نظرم مسابقات جهانی که در مغولستان برگزار شد از نظر تعداد شرکت‌کنندگان و نیز بازیکنان حاضر در رقابت‌ها بی‌اغراق یکی از مسابقات سنگین بین‌المللی است. در این دوره هم ۵۲ کشور با بهترین ورزشکاران در بخش آقایان و بانوان حضور داشتند که به افزایش سطح کیفی مسابقات بسیار کمک کرد. در وزنی که من شرکت داشتم مدعیان زیادی برای قهرمانی و حتی کسب عنوان اورال حضور داشتند. اصلی‌ترین حریفان من از هند، ازبکستان، چین، کره‌جنوبی و ایتالیا بودند اما به لطف خدا توانستم در پایان به مدال نقره دست یابم.
 
مهرادعبدی در ادامه صحبت‌هایش اضافه کرد: در مسابقات جهانی مربیان تیم روح‌الله تبریزی و سیداحمد حسینی بودند و نیز خسرو محمدی به عنوان سرپرست تیم ملی را همراهی می‌کردند که هم این افراد با زحمات زیاد و دلسوزی که به خرج دادند باعث کسب این موفقیت‌ها شدند که از این دوستان کمال تشکر را دارم.
 
دارنده مدال نقره مسابقات جهانی بدنسازی و پرورش اندام درباره اینکه خودش چگونه و از کی با رشته پرورش اندام آشنا شده است و چه افرادی در ادامه فعالیت حرفه‌ایش در این رشته نقش داشتند، اظهار کرد: من ورزش پرورش اندام را از سال ۱۳۷۷ و در سن هجده سالگی زیر نظر استادم علی داداشی شروع کردم. در کل از لحاظ جسمانی استعداد بالایی برای پیشرفت در این رشته داشتم و پس از سه ماه تمرین توانستم به مقام سومی کرج دست یابم. پس از این موفقیت در آن سال‌ها به این نتیجه رسیدم که مسیر ورزشی خودم را پیدا کرده‌ام چرا که قبل از فعالیت در این رشته در رشته‌های رزمی فعالیت می‌کردم و سه روز در هفته تمرین بدنسازی داشتم. سطح تمریناتم با اینکه ابتدایی بود اما پیشرفت خوبی داشتم و با پیشنهاد مربی‌ام به طور جدی پا به این عرصه گذاشتم.در این راستا از رضا امین ترابی قهرمان حرفه‌ای جهان، علی داداشی و همه کسانی که در طول این سال‌ها مشوق و حامی من بودند تشکر می‌کنم. همچنین در کنار فعالیت حرفه‌ای ورزشی تحصیلاتم را نیز ادامه دادم و دو مدرک کارشناسی در رشته‌های حسابداری و تربیت‌بدنی را اخذ کردم.
 

 
مهرادعبدی در خصوص استفاده ورزشکاران رشته بدنسازی و پرورش اندام از مکمل‌ها و نیز بحث دوپینگ در باشگاه‌ها، گفت: به نظرم ورزشکاران در این رشته به طور قطع به مکمل‌های غذایی نیاز دارند اما باید بگویم بیشترین تاثیر در این ورزش را تغذیه مناسب دارد و ورزشکاران نباید از برنامه غذایی خود غافل بمانند.
 
او همچنین اضافه کرد: متاسفانه دوپینگ در رشته بدنسازی فراگیر شده است و خیلی از افراد ناآگاه این چنین داروهای غیرمجاز را لازمه پیشرفت عنوان می‌کنند. متاسفانه خیلی از این به‌اصطلاح مربی‌نماها با پیشنهاد داروهای مختلف به ورزشکارانی کم سابقه باعث خطرات زیادی برای سلامتی و آینده ورزشی آنها می‌شوند. در کل باید با دوپینگ در سطح آماتور مبارزه جدی انجام شود اما در بحث حرفه‌ای و قهرمانی وضعیت متفاوتی وجود دارد.
 
مهرداد عبدی در خصوص اهداف پیش‌رو در رشته بدنسازی در قالب تیم ملی ایران خاطرنشان کرد: هر ساله در ایران دو بار مسابقات انتخابی برگزار می‌شود که یکی انتخابی تیم ملی برای مسابقات آسیایی و دیگری برای مسابقات جهانی است. یکی از این انتخابی‌ها در بهمن‌ ماه و دیگری در تیرماه برگزار می‌شود. هدف من شرکت در مسابقات انتخابی تیم ملی در تیرماه است. اینکه کدام یکی از دوستان در این مسابقه به همراه من بر روی استیج پا می‌گذارد برایم اهمیتی ندارد و سعی‌ام بر آن است که حضور پرقدرتی در رقابت‌های انتخابی داشته باشم و لباس تیم ملی را بر تن کنم. در نهایت هدفم حضور در عرصه بین‌المللی و شرکت در مسابقات حرفه‌ای است.

عبدی: با دوپینگ ورزشکاران باید مبارزه جدی کرد


خرید بک لینک
کپی رابت محفوظ است اخبار ایران و جهان
قدرت گرفته از niloblog