تمامی محصولات،ابزارها و خدمات ارائه شده توسط گوگل(قسمت اول)

تمامی محصولات، ابزارها و خدمات ارائه شده توسط گوگل را می شناسید؟
گوگل نامی آشنا برای تمامی کاربران اینترنت است و امروزه هر کسی که به هر نوعی با اینترنت در تماس باشد با گوگل تا حدودی آشنایی دارد. اما از نظر شما گوگل چیست؟
این روزها به اشتباه نام گوگل برای بسیاری از کاربران اینترنت تداعی گر عبارت ” جستجو در اینترنت” می باشد، یعنی از این نام به جای عبارت جستجو در اینترنت استفاده می شود. اما آیا گوگل تنها یک موتور جستجوگر است؟
نه این طور نیست. گوگل نام یک کمپانی بزرگ است که خدمات بسیار بسیار متنوعی را به کاربران اینترنت عرضه می کند که تنها یکی از این خدمات گسترده آن جستجو در اینترنت است. بسیاری از کاربران اینترنت دائما از ابزارهای گوناگون گوگل استفاده می کنند، اما نمی دانند که این ابزارها توسط کمپانی گوگل ارائه شده اند. برای مثال بسیاری از کاربران تلفن های همراه هوشمند از سیتم عامل اندروید بر روی تلفن همراه و یا تبلت های خود استفاده می نمایند بدون آنکه بدانند اندروید یکی از نرم افزارهای طراحی شده توسط کمپانی بزرگ گوگل است.
اگر شما جزو آن دسته افرادی هستید که به تکنولوژی بسیار علاقه مند هستند احتمال دارد برخی دیگر از ابزارهای گوگل مثل Gmail، Google+، Drive، Docs، Translate، Maps، AdWords، Google News و شاید چند ابزار دیگر از گوگل را بشناسید. اما آیا این ها تمامی خدمات گوگل هستند؟
در پاسخ به این سوال باید بگویم نه اینطور نیست، محصولات کمپانی گوگل فراتر از آنچه شما تصور می کنید هستند. حتی شاید شما بسیاری دیگر از ابزارهای گوگل را استفاده می نمایید اما خودتان بی خبر هستید. برای آنکه بدانید شما از کدام ابزارهای گوگل استفاده می نمایید می توانید به Google Dashboard مراجعه کنید. شاید با مراجعه به Google Dashboard از اینکه گوگل شما را می شناسد و می داند که شما از چه ابزارها و امکاناتی استفاده می نمایید، بسیار تعجب کنید. اما باید به شما بگویم که دنیای گوگل بسیار بسیار گسترده تر از آن است که شما حتی بتوانید آن را تصور کنید.
اگر می خواهید با ابزارها و امکانات ارائه شده توسط کمپانی گوگل آشنایی بیشتری بیابید و بتوانید با استفاده از ابزارهای بیشتر کارهای خود را به مراتب ساده ­تر کنید، به شما پیشنهاد می کنم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. در این مقاله تمام تلاش ما بر آن است که شما را با تمامی ابزارها و امکانات گوگل آشنا کنیم و استفاده از برخی از آنها را به شما بیاموزیم.
لیست تمامی محصولات، خدمات و ابزارهای گوگل
در این بخش بیش از ۱۹۰ نمونه از محصولات ، خدمات و ابزارهای گوگل لیست شده و توضیحات مختصری در رابطه با آنها آورده شده است. این لیست جامع ترین و کامل ترین لیستی است که تا کنون تهیه شده و شاید شما در صفحه اصلی محصولات گوگل (Google Products) نیز نتوانید چنین لیست جامعی بیابید.
من شدیدا تاکید می کنم که اگر در این لیست محصولات، ابزار یا خدماتی وجود دارد که شما تا کنون از وجود آن بی خبر بوده اید و از آن استفاده نکرده اید، حتما برای یکبار هم که شده آن را امتحان کنید. شناختن تمامی این ابزارها علاوه بر آن که موجب افزایش اطلاعات شما از دنیای تکنولوژی می گردد می تواند موجب شود که شما با ابزاری آشنا شوید که برای شما مزایای زیادی دارد و شما تا کنون از وجود آن بی خبر بوده اید.
خب پس بیایید بدون اتلاف وقت شروع کنیم:

Google Search : این ابزار گوگل، معروف ترین و پرکاربرد ترین ابزار تولید شده توسط کمپانی گوگل است و معمولا با نام Google از آن یاد می شود. Google Search قوی ترین و محبوب ترین موتور جستجوگر موجود در دنیاست.
AdMob : یکی از پلتفرم های تولید شده توسط کمپانی گوگل به منظور ایجاد امکان تبلیغات برای کاربران AdMob است. تفاوت تبلیغات ایجاد شده در این پلتفرم با سایر تبلیغات، آن است که تبلیغات این پلتفرم به صورت In-app ads است، یا به عبارت دیگر با استفاده از این ابزار تبلیغاتی در اپلیکیشن ها ایجاد می شود. این روش تبلیغات برای تولیدکنندگان اپلیکیشن های موبایل بسیار مناسب است، زیرا آنها می توانند اپلیکیشن هایی که مشابه اپلیکشن تولید شده توسط آنها هستند (اپلیکیشن هایی که به نوعی با اپلیکیشن ایجاد شده مرتبط هستند مثلا هر دو اپلیکیشن از گروه بازی ها و یا ویرایشگر عکس ها هستند ) انتخاب نموده و در آنها تبلیغاتی برای اپلیکیشن خود ایجاد نمایند. این تبلیغات زمانی که کاربر در حال کارکردن با اپلیکیشن میزبان می باشد بر روی صفحه تلفن همراه ظاهر می گردند.
Android : اندروید نرم افزاری است که قابل استفاده در تلفن های همراه هوشمند می باشد و در واقع سیستم عامل درصد بالایی از تلفن های همراه هوشمند است. اندروید بر پایه هسته لینوکس تولید شده است و محبوب ترین سیستم عامل در میان سیستم عامل های تولید شده برای تلفن های همراه می باشد.
Android Auto : ابزاری است که برای استفاده رانندگان در هنگام رانندگی با وسایل نقلیه تولید شده است. این ابزار علاوه بر آنکه این امکان را برای رانندگان ایجاد می کند که از اطلاعات مربوط به راه ها و مسیرها مطلع شوند این امکان را نیز ایجاد می کنند که استفاده از تلفن همراه برای آنها در حین رانندگی به ساده ترین و بی خطرترین شکل ممکن امکان پذیر باشد. این ابزار ابتدا به گونه ای طراحی شده بود که تنها اتومبیل های خاصی آن را پشتیبانی می نمودند و برای استفاده از آن نیاز به خرید یک صفحه نمایش مخصوص و نصب آن در اتومبیل بود، اما اخیرا اپلیکیشن موبایل آن نیز تولید شده است و کاربران قادرند با نصب آن بر روی تلفن های هوشمند از اطلاعات مربوط به راه ها و هر آنچه که در طول رانندگی به آن نیاز مند خواهند بود استفاده نمایند.
Android Pay : اپلیکیشنی است که این امکان را برای شما فراهم می­کند که با استفاده از تلفن همراه خود پرداخت­های خود را انجام دهید. برای این کار شما باید اطلاعات مربوط به کارت­های اعتباری خود و هر کارتی که می خواهید با استفاده از آنها پرداخت های خود را انجام دهید به این اپلیکیشن بدهید و سپس به راحتی می توانید پرداخت ها و خریدهای اینترنتی خود را بدون صرف زمان اضافی برای وارد کردن اطلاعات مربوط به کارت­های اعتباری خود در هر پرداخت، انجام دهید.
Android TV : همان گونه که از نام این محصول مشخص است، Android TV چیزی شبیه به تلویزیون است که با سیستم عامل اندروید کار می­کند و این امکان را برای کاربران فراهم می کند که تمامی اپلیکیشن های ایجاد شده توسط برنامه نویسان برای اندروید را بر روی این تلویزیون ها نیز اجرا نمایند. این ابزار علاوه بر آن که امکان جستجو با استفاده از تایپ کردن عبارت مورد نظر را برای کاربران فراهم می کند، امکان جستجوی صوتی را نیز برای کاربران ایجاد کرده است. کاربران می توانند به سادگی مثلا عبارت “فیلم سینمایی کیمیا” را به صورت صوتی جستجو نموده و آن را در تلویزیون خود مشاهده نمایند. اندروید TV برای کاربران دنیایی از اطلاعات، بازی ها و سرگرمی های مختلف را بر روی تلوزیون آنها فراهم می نماید.
Android Wear : این نام ترکیب دو عبارت Android که نامی است بسیار آشنا برای همه کاربران اینترنت و Wear که معنای آن پوشیدن است ، گوگل از این ترکیب برای اشاره به وسایل پوشیدنی مجهز به سیستم عامل اندروید استفاده نموده است و یا به عبارت دیگر Android wear سیستم عاملی است که به منظور استفاده در وسایل پوشیدنی مثل ساعت، کفش، کیف و… طراحی شده است ، البته این نام در حال حاضر تنها به ساعت های هوشمند تولید کمپانی گوگل اطلاق می گردد که دارای سیستم عامل اندروید بوده و این قابلیت را دارند که با تلفن همراه شما سینک شوند و کلیه اطلاعات مربوط به تماس ها و پیام ها و … را برای شما نمایش دهند. علاوه بر این این ساعت های هوشمند می توانند به عنوان Tracker نیز مورد استفاده قرار گیرند تا تعداد قدم­ها، میزان فعالیت، مصرف کالری و … را برای شما در طول روز اندازه گیری نمایند.
Blogger : بلاگر یک ابزار رایگان گوگل است که برای شما امکان ایجاد وبلاگ های متعدد بدون پرداخت هزینه را فراهم می کند. کاربران تنها با مراجعه به http://www.blogger.com می توانند به سادگی برای خود وبلاگ ایجاد نمایند. اپلیکیشن اندروید این ابزار نیز تولید شده است که برای کاربران این امکان را ایجاد می نماید که در هر کجا که هستند بتوانند برای خود وبلاگ ایجاد نمایند و حتی زمانی که در حال حرکت هستند نیز بتوانند در وبلاگ خود مطلب بنویسند و مطالب موجود در آن را کنترل کنند.
Dart : یک زبان برنامه نویسی است که توسط گوگل ایجاد شده است و برای ایجاد ابزارآلات مربوط به اینترنت و ایجاد اپلیکیشن های موبایل قابل استفاده می باشد. این زبان توسط کمپانی گوگل به منظور مقابله با جاوا اسکریپت ایجاد شده است.
DoubleClick : این ابزار یک تکنولوژی ایجاد شده برای ایجاد تبلیغات و آگهی­ های تجاری است. این ابزار برای کمپانی­ها، تولیدکنندگان و فروشندگان امکان ایجاد آگهی های تبلیغاتی دیجیتال و مدیریت آنها را فراهم می نماید.
org : این محصول گوگل با پشتیبانی اطلاعات و تکنولوژی مجموعه گوگل محصولات ویژه ای را تولیدمی نماید و معضلات جهانی را به مبارزه می طلبد.  علاوه بر این Google.org هر کمپانی که بخواهد با آنها مشارکت کند و خلاقیت کافی داشته باشد را پشتیبانی می کند. شعار این کمپانی “ایجاد دنیایی بهتر، با سرعت بیشتر” است.
Google Aardvark : این محصول گوگل نوعی موتور جستجوگر محلی است که در آن افراد سوالات یکدیگر را پاسخ می دهند. گوگل در توصیف این ابزار گفته است که در این ابزار شما با دوستانتان و دوستان –دوستانتان می توانید ارتباط برقرار کنید و سوالاتی را مطرح کنید که احتمال آنکه افرادی که در نزدیکی شما زندگی می کنند پاسخ آن را بدانند بسیار زیاد است.
Google About me : این ابزار گوگل برای پاسخ به نگرانی کاربران درباره این مساله که گوگل اطلاعات شخصی بسیاری درباره آنها دارد، طراحی شده است. کاربران می توانند با استفاده از این ابزار اطلاعاتی شخصی خود را که در دسترس گوگل و سایر کاربران قرار دارد، مدیریت و ویرایش کنند. این اطلاعات شامل نام شما، آدرس شما، آدرس پستی شما، تصاویر مربوط به شما، تاریخ تولد و … می باشد. در واقع در این ابزار شما قادر خواهید بود که تمامی اطلاعاتی را که از ابتدای کار با محصولات مختلف گوگل، مثل Gmail، +Google ، Gtalk و … در اختیار گوگل قرار داده اید را ویرایش نمایید. برای مثال همان طور که در تصویر زیر مشاهده می نمایید من نامم را به Unknown Unknown تغییر داده ام.

 

Google Ad Planner : این ابزار که به تازگی به Google Display Planner تبدیل شده است، یک ابزار برای برنامه ریزی بازاریابی اینترنتی و تبلیغات در اینترنت است. این ابزار به کاربران در طراحی برنامه های ایجاد آگهی های تبلیغاتی یا Ads کمک می کند، پیش بینی های انجام شده توسط این ابزار به کاربران کمک می کند برآوردی از عملکرد احتمالی آگهی های مدنظرشان و برآوردی از هزینه احتمالی آن انجام دهند.
Google Account Activity : یک گزارش ماهیانه از فعالیت های شما در اینترنت و میزان استفاده از ابزارهای مختلف گوگل را در اختیار شما قرار می دهد. شما می توانید با استفاده از این ابزار تمامی سایت هایی که در طول یک ماه به آنها مراجعه نموده اید، تمامی دفعات Sign in کردن شما در ابزارهای مختلف، مثل Gmail، Gtalk و … و همچنین تغییرات ایجاد شده در Passwordها و اطلاعات مربوطه و بسیاری اطلاعات دیگر مربوط به فعالیت های خود در اینترنت را مشاهده نمایید.
Google AdSense: یکی از سروریس های ارائه شده توسط گوگل برای مکان یابی آگهی های تبلیغاتی می باشد، این سرویس به دارندگان وب سایت ها این امکان را می دهد که با گوگل همکاری نموده و اجازه درج آگهی های تبلیغاتی در وب سایتشان را به گوگل بدهند و سپس گوگل به ازای هر کلیک دریافت شده از طریق آن آگهی برای وب سایت مقصد، مبلغی را به وب سایت پذیرنده آگهی پرداخت می نماید.
Google AdWords : این سرویس ارائه شده توسط گوگل به کاربران امکان تبلیغات آنلاین را ارائه می دهد و کاربران به ازای هر کلیکی که از این طریق دریافت کنند مبلغی را باید به کمپانی گوگل پرداخت نمایند. قابلیت‌های  Google AdWords  برای نمایش تبلیغات فقط محدود به تبلیغات متنی یا تبلیغات در صفحه‌ی نتایج جست‌جو و یا SERP نیست و بسیار متنوع‌تر و گسترده تر است. سرویس ادوردز به مشتریان این امکان را می‌دهد که علاوه بر آن که سایت‌هایشان بر حسب رتبه ای که الگوریتم‌های گوگل به آن‌ها اختصاص داده است در نتایج جست‌جو نمایش داده می‌شود، بتوانند سایت‌هایشان را در همان صفحه اول نتایج جست‌جوی گوگل برای کاربرانی که جست‌جوهایی مرتبط با کسب و کار و وب‌سایت آن‌ها انجام می دهند، به صورت تبلیغات کوتاه در فرمت های مختلف به نمایش بگذارند.


Google Alerts : یکی از سرویس های بسیار پرکاربرد گوگل، گوگل آلرتز یا Google Alerts است. همان طور که از نام این ابزار پیداست، این ابزار می تواند برای شما امکان ایجاد آلارم در ایمیلتان را فراهم کند. این آلارم ها یا به نوعی هشدارها بدین صورت هستند که زمانی که شما به موضوعی علاقه مند هستید و می خواهید سریعا از انتشار مطالب جدید در رابطه با آن موضوع در اینترنت مطلع شوید می توانید از گوگل آلرتز استفاده کنید و برای آن موضوع در پروفایل گوگل آلرت خود یک آلارم تعیین می کنید بدین طریق هر موقع که مقاله ای درباره آن موضوع منتشر گردد گوگل آن را برای شما ایمیل خواهد نمود.
Google Allo : گوگل الو پیام رسان سریع و متفاوتی است که سازگار با سیستم عامل اندروید می باشد. این پیام رسان که توسط کمپانی گوگل برای استفاده در تلفن های همراه هوشمند، طراحی شده است قابلیت های ویژه ای دارد که آن را از سایر پیام رسان های موجود مثل تلگرام، واتس آپ و وایبر متمایز می کند. در طراحی این پیام رسان امکان تغییر فونت، سایز و رنگ نوشته ها برای کاربران فراهم شده است تا بتوانند در تکست های خود بهتر احساسات خود را بیان کنند. بعلاوه این ابزار دارای امکان پاسخ گویی هوشمند است، یعنی می تواند پیام های شما را با الگو برداری از پاسخ های قبلی شما به سایر پیام ها پاسخ دهد. برای مثال در پاسخ یک متن خنده دار حدس می زند که شما بیشتر از کلمه عامیانه خخخخخ استفاده می کنید تا کلمه LOL . همچنین پاسخ هوشمند برای پیام های شامل تصویر نیز به درستی عمل کرده و پس از دریافت تصاویر با توجه به مضمون آن ها به فرستنده پاسخ می دهد. برای مثال در صورت دریافت یک عکس از منظره به فرستنده پاسخ عالی است یا جالب است را می دهد.
Google Analytics : ابزاری است که به صورت رایگان از سوی گوگل برای کمک به طراحان سایت ها برای بررسی داده های مربوط به یک وب سایت، ارائه شده است. این ابزار یک تحلیل گر قوی آماری است که قادر به اندازه گیری و آنالیز ترافیک یک وب سایت است و به کاربران کمک می کند که دید بهتر و دقیق تری نسبت به بازدیدکنندگان وب سایت خود داشته باشند. ازجمله اطلاعاتی که این ابزار می تواند در اختیار صاحبان وب سایت ها و طراحان سایت قرار دهد می توان به بررسی موقعیت جغرافیایی کاربران، بررسی اینکه کاربران از چه طریق به یک وب سایت هدایت شده اند، کاربران به کدام مطالب علاقه بیشتری نشان داده اند و آنها را اشتراک گذاری کرده اند، بازدیدکنندگان چه مدت زمانی را در وب سایت شما مانده اند و … را نام برد.
Google Answers : یکی از خدمات بسیار پرطرفدار ایجاد شده توسط گوگل همین گوگل Answers بود، این ابزار برای کاربران این مکان را فراهم می نمود که از افراد متخصص در زمینه جستجو در اینترنت برای حل سوالات و مشکلات خود برای جستجو در اینترنت کمک بگیرند. در این ابزار کاربران سوالی را پست می نمودند و همچنین مبلغی را تعیین می نمودند که در ازای پاسخ به سوال مورد نظرشان به فرد پاسخ دهند پرداخت خواهند نمود. سپس افراد متخصص در آن زمینه پاسخ مورد نظر را در اینترنت جستجو کرده و در گوگل Answers پست می نمودند. فردی که سوالی را مطرح می­نمود تنها در صورت دریافت پاسخ مد­نظرش ملزم به پرداخت هزینه تعیین شده بود.
Google Apps : یک مجموعه از اپلیکیشن­های تحت وب است که به صورت یک پکیج به کاربران ارائه می شود. این مجموعه شامل ابزارهای ارتباطی تولید شده توسط گوگل مثل Gtalk، Google mail، Hangouts و Google + و Google Calendar، ابزار ویرایش متن و ایجاد جداول Google Docs و ابزارهایی برای توسعه صفحات وب مثل Google sites می­باشد. این مجموعه را می توان به چشم یک مجموعه اداری یا office suite آنلاین نگاه کرد.
Google Apps  به موسسات این اجازه را میدهد تا از این سرویس تحت دامنه شخصی خودشان استفاده کنند و حتی ظاهر این برنامه ها را مطابق سلیقه خودشان برای همخوانی با موسسه خویش تغییر دهند.

بدین صورت دانشگاه ها یا مراکز آموزشی قادر خواهند بود تا منتخبی از برنامه های Google Apps را در ظاهری آشنا و کاربر پسند به دانش آموزان و دانشجویان خود ارائه دهند. نسخه آموزشی آن تقریبا تمام امکاناتی را که نسخه تکمیلی و پولی آن دارد را به صورت رایگان پوشش می دهد.

Google App Engine : گوگل اپ انجین یا موتور اجرای برنامه گوگل (Google App Engine) که با عنوان های دیگری هم چون GAE و GAE/J نیز در میان کاربران شهرت یافته است، امکان اجرای برنامه های تحت وب را بر روی سرویس‌دهنده‌های گوگل فراهم می کند. ساخت، حفظ و مدیریت ترافیک و داده ها به آسانی در این سیستم قابل اجرا است.
Google Base : این سرویس یک پایگاه داده است که توسط گوگل فراهم شده است و در آن هر یک از کاربران می توانند هر محتوایی که می خواهند را در آن قرار دهند. این محتواها می تواند به صورت متن، تصویر و داده های ساختار یافته به فرم XML، PDF، Excel و… باشد. داده های قرار داده شده توسط کاربران در این پایگاه داده قابل جستجو هستند و توسط موتور جستجوگر (Google Base Google Base search engine) می توان در آن ها جستجوهایی انجام داد. تمامی کاربرانی که یک اکانت گوگل داشته باشند می توانند در Google Base محتوا منتشر نمایند و پس از انتشار محتوا می توانند در هر زمانی آن را ویرایش کنند.
Google Blog Search : یک تکنولوژی جستجو است که توسط کمپانی گوگل برای جستجو در وبلاگ ها ایجاد شده است. در واقع این ابزار یک جستجوگر است که تمرکز آن در جستجوها بر روی مطالب موجود در وبلاگ ها می باشد.
Google Body : این ابزار مدل سه بعدی از بدن انسان و حیوانات را در اختیار کاربران قرار می دهد که این مدل قابل دستکاری بوده و این امکان را برای کاربران فراهم می آورد که بتوانند آناتومی بدن جانداران را مورد مطالعه قرار دهند. در این مدل لایه های مختلفی شامل پوست، بافت های مختلف بدن، رگ های بدن و … وجود دارند و تمامی این لایه ها را می توان تک به تک کنار زده تا بتوان لایه های زیرین آن را مشاهده نمود و بدن جاندار را با دقت بیشتری مطالعه نمود. در تصویر زیر دو نمونه از مدل های سه بعدی ارائه شده توسط این ابزار را می توانید مشاهده نمایید.
Google Bookmarks : یک ابزار نشانه گذاری آنلاین است که توسط گوگل طراحی شده است. این ابزار برای کاربران این امکان را فراهم می کند وب سایت های مورد نظر خود را ذخیره سازی نمایند تا بتوانند در هر کجا که هستند به آنها دسترسی داشته باشند. این ابزار با امکان نشانه گذاری یا Bookmark که در مرورگرها وجود دارد کاملا متفاوت است. زمانی که شما در یک مرورگر یک وب سایت را Bookmark می کنید، تنها به وسیله همان مرورگر قادر به دستیابی مجدد آن صفحه خواهید بود. اما زمانی که شما با استفاده از ابزار Google Bookmark یک صفحه را نشانه گذاری می نمایید کافیست با استفاده از آن سیستم به اکانت گوگل خود وارد شوید تا بتوانید به تمامی اطلاعات مربوط به وب سایت هایی که آنها را نشانه گذاری نموده اید دسترسی داشته باشید.

در واقع با استفاده از این ابزار بر روی هر مرورگری در هر کامپیوتر قادر به بازیابی اطلاعات خود خواهید بود، علاوه بر این شما می توانید برای هر وب سایتی که علامت گذاری می­کنید با استفاده از این ابزار توضیحاتی به صورت متن و همچنین آیکون هایی برای آنها تعیین نمایید تا هنگام مراجعه مجدد به این وب سایت ها با استفاده از توضیحات ذکر شده مطالب مورد نظر خود را بهتر به یاد بیاورید.

Google Book : یک جستجوگر تولید شده توسط کمپانی گوگل است که تمرکز جستجوهای آن بر روی کتاب ها است. در این جستجوگر شما می توانید کتاب مورد نظر خود را از میان میلیون ها کتاب که توسط ناشران مختلف منتشر گردیده اند و در کتابخانه های مختلف در سراسر دنیا قرار دارند را جستجو نموده و متن کامل آن را مشاهده نمایید. البته در این کتاب خانه تنها کتاب هایی که توسط کمپانی گوگل اسکن شده باشند و در پایگاه داده قرار گرفته باشند در دسترس خواهد بود، اما نکته مثبت آن است که اکثر این اسکن ها با استفاده از روش های OCR از حالت تصویر به متن تبدیل شده اند.
Google Browser Size : ابزاری است که با صاحبان وب سایت ها کمک می کند بررسی کنند که وب سایت آنها به چه صورت برای کاربران نمایش داده می شود، برای مثال به صاحبان وب سایت نشان می دهند که کاربران بدون استفاده از اسکرول قادر به دیدن چه مقدار از صفحه می باشند.
Google Buzz : گوگل باز یک شبکه اجتماعی است که در آن قابلیت ایجاد میگروبلاگ و همچنین ارسال پیام نیز وجود دارد . این سرویس به گونه ای طراحی شده است که از طریق جیمیل قابل دستیابی می باشد و تمام لینک ها، کامنت ها و پیام هایی که ارسال می شوند داخل صندق پیام های کاربر ذخیره می شوند.
Google Calendar : یک اپلیکیشن موبایل و وب است که توسط کمپانی گوگل ایجاد شده است و امکان مدیریت برنامه­ ها و زمانبندی قرارها را برای کاربران فراهم می نماید. برای مثال این ابزار به کاربران کمک می کند که تمامی وقایع مهم زندگی مثل تاریخ تولد دوستان و اعضای خانواده، سالگرد ازدواج و … را از خاطر نبرند و همچنین کاربران می توانند برای یاد آوری زمان قرارهای ملاقات، مراجعه به پزشک و حتی بازی های مهم مورد نظر خود از این ابزار استفاده نمایند.
Google Cardboard : یکی از تکنولوژی­هایی که کاربران به آن علاقه بسیاری دارند تکنولوژی واقعیت مجازی است که این تکنولوژی با ایجاد تصاویر سه بعدی واقع گرایانه دنیای مجازی را برای کاربران واقعی جلوه می دهد. شرکت های مختلفی اقدام به ایجاد دوربین های واقعیت مجازی کردند اما گوگل با ایجاد دوربین های مقوایی ارزان قیمت توجه کاربران را بیشتر به خود جلب نموده است. Google CardBoard در واقع یک محفظه مقوایی است که با قرار دادن گوشی موبایل درون آن تبدیل به یک هدست ابتدایی واقعیت مجازی می شود.
Google Checkout : یک سرویس پردازش فرایندهای خرید آنلاین و پرداخت آنلاین می باشد که توسط کمپانی گوگل برای آسان سازی پروسه خرید برای کاربران طراحی شده است. کاربران با ذخیره سازی اطلاعات مربوط به کارت­های اعتباری خود در Google Checkout و پیگیری آن از طریق اکانت گوگل خود می توانند پروسه خرید را تنها با یک کلیک (بر روی دکمه ای که پس از فعال سازی این سرویس برای شما بر روی صفحات خرید اینترنتی ظاهر می گردد) انجام دهند و مراحل ارسال آن را در اکانت گوگل خود پیگیری نمایند.
Google Chrome : یکی از مرورگرهای بسیار مشهور و محبوب در میان کاربران که در آن طراحی های ساده و تکنولوژی پیچیده ای به منظور سریعتر، امن تر و آسان تر نمودن استفاده از وب برای کاربران بکار برده شده است. گوگل کروم از موتور جاوااسکریپت جدیدی به نام V8 استفاده می‌کند که موتوری کدباز و یکی از زیر مجموعه‌های پروژه کرومیوم ( Chromium ) است که توسط گوگل در سال ۲۰۰۸ راه‌اندازی شده است و تمرکز این مرورگر روی سرعت و بازدهی بالا در بارگذاری صفحات وب است که در این مدت کوتاه که از عرضه آن می‌گذرد به این هدف نائل آمده است و بسیاری از مرورگرهای پیش از خود را پشت سر گذاشته است.
Google Chromecast : کروم کست یک دانگل مبتنی بر پورت USB است که توسط کمپانی گوگل طراحی شده است. این وسیله ابعادی به اندازه یک فلش مموری دارد و برای کاربران این امکان را ایجاد می کند که ویدیوها و فیلم های مورد نظرشان را از تبلت و یا تلفن همراه هوشمند به تلویزیون انتقال دهند. در حالت عادی همه آنچه که برای استفاده از Chromecast می بایست انجام داد اتصال کروم کست به تلویزیون، قراردادن آن در شبکه WiFi، بروزرسانی آن و نصب نرم افزارهای مورد نیاز برای برقراری ارتباط با آن است.
Google Chrome Sync : یک ابزار مبتنی بر گوگل است که برای کاربران این امکان را فراهم می کند که بوک مارک ها و یا وب سایت­های نشانه گذاری شده خود را در هر کامپیوتری که با آن کار می کنند وارد نمایند. برای این منظور کاربران باید هنگامی که بر روی یک کامپیوتر کار می کند و می خواهد وب سایتی را بوک مارک نماید به سامانه اکانت گوگل خود وارد شود، این اطلاعات در اکانت گوگل شخص ذخیره می شود و زمانی که شخص بر روی هر کامپیوتر دیگری که می خواهد از آن استفاده نماید، از طریق گوگل کروم وارد به اکانت گوگل خود وارد شود، تمامی اطلاعات برای شخص بازیابی می گردند و همچنین اطلاعات جدید نیز در اکانت شخص ذخیره سازی شده و در سایر سیستم ها قابل بازیابی می باشند.
Google Chromebook : کروم بوک یک رایانه شخصی و چیزی شبیه به یک نوت بوک است با این تفاوت که سیستم عامل آن، یک سیتم عامل طراحی شده توسط کمپانی گوگل کروم است و به همین نام (سیستم عامل گوگل کروم) شناخته می شود. سیستم عامل کروم بوک به گونه ای است که در آن منوی استارت یا هر چیز دیگری که ما را به یاد سیستم عامل های معمول بیاندازد، وجود ندارد و در عوض همه آنچه در این سیستم عامل در اختیار کاربر قرار داده می شود یک صفحه ورود زیبا به همراه یک مرورگر است و فقط همین. در واقع این کروم بوک برای کاربرانی مناسب است که همواره به جستجو در اینترنت می پردازند.
Google Chromebook Pixel : کروم بوک پیکسل نیز مانند کروم بوک چیزی شبیه به یک نوت بوک یا یک لپ تاپ به شدت نازک و کم حجم و سبک است. در واقع کروم بوک پیکسل همان کارکردهای کروم بوک را دارد اما ظاهر دستگاه اندکی زیبا تر شده و به جای صفحه نمایش عادی بر روی آن از صفحه نمایش لمسی استفاده شده است. از این رو این دستگاه گران قیمت تر از کروم بوک است، البته شایان توجه است که این دستگاه نسبت به دستگاه کروم بوک از سخت افزاری قوی تری و بهتری برخوردار است و از این رو کار را برای کاربران آسان تر خواهند نمود.
Google Chromium : گوگل کرومیوم نیز مانند گوگل کروم یک مرورگر وب است و یکی از تفاوت ها اصلی آن با گوگل کروم در آن است که قابلیت نصب و اجرا در پلتفرم های دیگر را نیز دارا می باشد (بجز ویندوز قابلیت نصب بر روی لینوکس و مک و… را نیز دارد). درواقع گوگل کرومیوم را می توان به نوعی نسخه پایه ای و کدباز گوگل کروم نامید که در آن برخی امکانات گوگل کروم مثل فلش پلیر، PDF reader ، امکان بروز رسانی اتوماتیک و … وجود ندارند.
Google Classroom : یک نرم افزار بسیار کاربردی برای برگزاری کلاس های درس بدون نیاز به حظور فیزیکی دانش آموزان می باشد. دانش آموزان می توانند به جای صرف زمان برای حضور یافتن در کلاس درس از این برنامه استفاده نموده تا از مطالب درسی بهرمند گردند. این نرم افزار به گونه ای طراحی شده است که معلمان می توانند با استفاده از آن دانش آموزان را به سادگی به کلاس اضافه نموده و به آنها یک کد دانش آموزی اختصاص دهند و یا از کلاس حذف نمایند. این ابزار به معلمان کمک می کند که علاوه بر صرفه جویی در زمان و هزینه ها، ارتباطات خود را با دانش آموزان بهبود دهند. این برنامه برای کسانی که Google Apps for Education را دارند در دسترس است و هماهنگی خوبی با برنامه های دیگر گوگل نظیر Gmail, Dirve و Docs دارد.
Google Cloud Platform : گوگل کلود پلتفرم (Google Cloud Platform) یک سرویس گوگل است که امکان کلود کامپیوتینگ را برای کاربران فراهم می آورد این سرویس زیرساخت قدرتمندی از گوگل است که سرعت بالای شبکه، سرورها و نرم افزار آن را نسبت به دیگر سرویس ها متمایز می کند.این سروریس امکانات بسیاری را برای توسعه دهندگان برنامه های کاربردی و یا وب ارائه می دهد تا آن ها بتوانند اپلیکیشن های خود را در یک زیرساخت قدرتمند و امن بسازند، تست کنند و توسعه بدهند.
Google Cloud Print : گوگل کلود پرینت نرم افزاری است که امکان پرینت گرفتن را بر روی هر وسیله، سیستم عامل و مرورگری بدون نصب درایورهای پرینتر امکان پذیر می کند. با استفاده از این ابزار کاربران قادر خواهند بود که مطالب مورد نیاز خود را حتی اگر بر روی تلفن همراه آنها و یا درون ایمیل یا جیمیل آنها قرار داشته باشد پرینت بگیرند. شعار گوگل برای این محصول “پرینت از هر کجا و هر ابزاری ” است. این تکنولوژی پرینترها را به وب متصل کرده و استفاده از آنها را با استفاده از هر سیستم عامل و هر ابزاری ممکن می سازد.
Google Code : یک فضای آنلاین است که برای تبادل نظر میان کدنویسان و طراحان نرم افزارهای مختلف بوجود آمده است تا با یکدیگر به تبادل نظر و اشتراک گذاری کدهای مورد نظرشان بپردازند. در این فضا تمامی ابزارها توسعه نرم افزار گوگل و منابعی که توسعه دهندگان نرم افزارها به آن نیاز خواهند داشت موجود می باشد.
Google Consumer Surveys : ابزاری است که می تواند اطلاعاتی درباره وضعیت بازار اینترنت و مشتریان یا به عبارت بهتر مصرف کنندگان اینترنت در اختیار طراحان سایت و کسانی که می خواهند تجارت ها اینترنتی انجام دهند، قرار دهد. با استفاده از این ابزار افرادی که تجارت های اینترنتی انجام می دهند می توانند در کمترین زمان، قابل اطمینان ترین آمارها و اطلاعات را درباره وضعیت بازار کالاها و سرویس های مختلف در اینترنت بدست آورده و بهترین و معقول ترین تصمیمات را برای تجارت خود بگیرند.
Google Contacts : ابزاری است که برای کاربران تلفن های همراه هوشمند امکان ذخیره سازی، سینک کردن و مدیریت مخاطبین را فراهم می نماید، این سرویس به صورت ابری یا Cloud می باشد و کلیه اطلاعات مربوط به هر یک از مخاطبان اعم از شماره تلفن، آدرس، ایمیل و … را که شما در یک گوشی سینک شده با آن وارد کرده باشید را می تواند در اکانت گوگل فرد ذخیره نماید. در این صورت دیگر نیازی نیست که کاربران نگران از دست رفتن اطلاعات آنها در صورت بروز مشکل در تلفن همراهشان باشند، بلکه می تواند با استفاده از اکانت گوگل خود به سادگی آنها را بازیابی کنند.
Google Contact Lens : این ابزار طراحی شده توسط کمپانی گوگل یک نوع لنز هوشمند است که با چشم بیمار در تماس است و میزان گلوکوز موجود در اشک بیمار را اندازه گیری می کند. این ابزار برای کمک کردن به بیماران دیابتی طراحی شده است.
Google Contributor : برنامه­ ای است که توسط گوگل راه ­اندازی شده و که به کاربران شبکه­ گوگل اجازه می­دهد تا سایت­های مرتبط به گوگل را بدون تبلیغاتی که توسط گوگل در سایت قرار داده شده است، مشاهده کنند. این برنامه با سایت­های برجسته مانند Onion و Mashable به منظور تست این سرویس آغاز شد. از سال ۲۰۱۵ این برنامه برای هر کاربری در ایالات متحده قابل دسترسی است. این نکته قابل توجه است که این سامانه فقط تا پایان سال ۲۰۱۶ ثبت نام انجام می­دهد.
Google Correlate : این سرویس برای بررسی همبستگی بین کلمات جستجو راه­ اندازی شده است. در واقع این سرویس یکی از خدمات کنسول جستجوی گوگل است و برای جستجوی کلیدواژه ها برای سئو اهمیت دارد. با استفاده از این سرویس می­توان کلمات مرتبط با یکدیگر را در جستجو­ها پیدا کرده و فراوانی جستجوی آنها را در مناطق مختلف مورد آنالیز قرار داد. شما می­توانید یک کلمه را به این سرویس بدهید و نمودار فراوانی جستجوی آن کلمه را از این سامانه دریافت کنید.
Google Creative Lab 5 : یک اپلیکیشن برای کار به وسیله­ وب است که برای دعوت از طراحان، کد نویسان، نویسندگان، متخصصان انیمیشن­ و… طراحی شده است. گوگل به این طریق کارمندان جدید خود را انتخاب کرده و مورد ارزیابی قرار می­دهد.
Google Cultural Institute : این سامانه یک موزه­ مجازی است که آثار میلیون­ها هنرمند را در کنار هم گرد آوری کرده است. این یک ابزار فرهنگی است که همگان می­توانند با مراجعه به آن آثار موجود در این موزه­ دیجیتال را مورد بازدید قرار دهند. در این مجموعه اعضا تلاش می­کنند تا با همکاری موسسات مختلف نمایش­گاه ها و آرشیو­های آنلاین را در دسترس عموم قرار دهند. در این مجموعه آثاری از موزه­ های انگلیسی، موزه­ گالیله در فلورانس، موزه­ Auschwitz-Birkenau و همچنین موزه­ Polish History و بسیاری آثار دیگر بصورت آنلاین فراهم شده است. همچنین خاطرات بزرگانی همچون نلسون ماندلا و نسخه ­های خطی منتشر نشده از او در این سامانه قابل مشاهده است.
Google Currents : این ابزار یک اپلیکیشن برای مشاهده­ مجله­ های اجتماعی بصورت آنلاین است که توسط گوگل به مخاطبان ارائه می­شود. این ابزار جایگزین Google Play Newsstand  است. این اپلیکیشن برای اندروید و IOS ارائه شده است. با این ابزار کاربران می­توانند اخبار و مقالات را بصورت بسیار زیبا و به آسانی مطالعه کنند. بسیاری از وب­سایت های معتبر خبری در مجموعه­ این ابزار موجود است و دسته بندی­های این ابزار این امکان را به کاربران داده است تا به آسانی به محتوای دلخواه خود دسترسی داشته باشند.
Google Custom Search Engine : این سامانه به کاربران اجازه می­دهد تا در وب­سایت خود یک موتور جستجو داشته باشند تا کاربران وب سایت آنها بتوانند اطلاعات مورد نیازشان را در وب سایت جستجو کنند. از آنجایی که این موتور جستجو به هسته­ اصلی موتور جستجوگر گوگل وابسته است، کیفیت خوبی در جستجوها به کاربران ارائه می شود و نتایج مرتبط برای آنها به نمایش گذارده می­شود. افراد می­توانید در این سامانه محدودیت­ هایی را اعمال کنید تا نتایج مطابق با خواسته­ آنها به نمایش در آید. آنها می­توانند موتور جستجوی خود را کاملا شبیه به موتور گوگل راه­ اندازی کنند. از طرف دیگر با اعمال تنظیماتی می­توانند بر نمایش نتایج خودتان در مقایسه با نتایج دیگر تاکید بیشتری داشته باشند. همچنین می­توانند نتایج شخصی را از نتایج کلی حذف نمایند.
Google Dashboard :  این سامانه تمامی اطلاعات و ابزارهایی که گوگل در اختیارتان قرار داده است را به صورت یکجا برای شما به نمایش می­گذارد. Contacts ، Docs ، FeedBurner ، Webmaster Tools ، Plus ، Groups ، iGoogle ،  YouTube، GMail ، Google Music by Google Beta ، Connections and Content ، Talk ، Tasks ، Voice ،  Picasa Web Albums ، Reader ، Sites ، Social Web History  همگی ابزارهایی هستند که در داشبورد گوگل در اختیارتان قرار داده شده­ اند.
Google Design : یک کمپین گروهی است که توسط گوگل اداره می­شود تا در آن طراحان، نویسندگان و توصعه دهندگان وب در تیم­های جداگانه به تولید ابزارها، منابع، رخدادها و انتشاراتی می­پردازند که طراحی های آینده­ گوگل چه در داخل شرکت و چه در خارج آن را مورد حمایت و پشتیبانی قرار می­دهد.
Google Desktop : با این ابزار می­توانید در رایانه­ خود به همان آسانی که در گوگل جستجو انجام می­دهید، به جستجو بپردازید. امکاناتی همچون ساعت، تقویم، دفترچه­ یادداشت و … از دیگر امکاناتی است که این ابزار در اختیار کاربران خود قرار می­دهد.
Google Developers : این سامانه سایتی از گوگل است که به منظور توسعه­ نرم افزارها، رابط­های کاربری برنامه­ سازی و منابع تکنیکال راه اندازی شده است. در این سایت گروه­هایی جهت بحث و تبادل نظر توسعه­ دهندگانی که از ابزارهای توسعه دهنده­ی گوگل (Google’s developer products) استفاده می­کنند، راه اندازی شده است.
Google Translate: یک دیکشنری آنلاین رایگان که توسط کمپانی گوگل طراحی شده است و قابلیت ترجمه از هر زبانی به زبان دیگر را دارد و محدود به چند زبان مخصوص نیست.
Google Directory : یک وب دایرکتوری یا وب سایت مرجع است که سایر وب سایت ها را براساس زمینه فعالیت آنها دسته بندی می نماید، که هاستینگ آن برعهده گوگل می باشد. این وب دایرکتوری که توسط کمپانی گوگل ایجاد شده است ۱۴ رده یا گروه مختلف برای گروه بندی وب سایت های را شامل می شود.
Google Display Network : ابزاری است که کاربران می توانند با استفاده از آن تبلیغاتی در اینترنت ایجاد نمایند. این ابزار امکانی برای صاحبان وب سایت ها و تاجران فراهم می کند که از طریق آن می توانند با ایجاد تبلیغات در فرمت های گوناگونی در سرتاسر دنیای دیجیتال با مشتریان ارتباط برقرار نمایند. شبکه گسترده Google Display Network بیش از ۲ میلیارد وب سایت را شامل می شود که این بدان معنی است که این شبکه به بیش از ۹۰% کاربران اینترنت دسترسی دارد و می تواند برای آنها تبلیغاتی انجام دهد. بوسیله Google Display Network تاجران می توانند هنگامی که کاربران درحال مشاهده ویدیو در یوتیوب هستند، درحال جستجوی یک مفهوم در اینترنت هستند، در حال بررسی ایمیل هایشان هستند و … برای آنها تبلیغاتی را به نمایش در بیاورد.
Google Docs : این ابزار گوگل داکس یا سندنگار گوگل نامیده می شود و به کاربران این امکان را می دهد که در هر کجا که هستند بتوانند اسنادی را ایجاد نموده و آنها را ویرایش نمایند. محیط این ابزار بسیار شبیه به محیط نرم افزار Word می باشد و در این ابزار نیز مانند Word قلم های متفاوتی برای نوشتن در سایزها و رنگ های متعدد وجود دارد و امکان اضافه کردن تصاویر و سایر طراحی ها نیز در آن ایجاد شده است. این ابزار به کاربران کمک می کند که در هرکجا که هستند بتوانند با استفاده از گوگل اکانت خود و یا حساب کاربری خود در گوگل به اسناد ایجاد شده خود دسترسی داشته باشند و همچنین می توانند به دیگران نیز اجازه دسترسی به یک سند را بدهند تا چند نفر بتوانند به صورت همزمان بر روی یک سند کار کنند.
Google Domains : این سرویس برای ارائه دامنه به کاربران برای ایجاد وب سایت است که از جمله بهترین سرویس های میزبانی بوده و از لحاظ امنیت و پشتیبانی بهترین خدمات را به کاربران ارائه می دهند.
Google Drive : گوگل درایو یک سرویس ذخیره سازی اطلاعات به صورت ابری یا مجازی است که برای کاربران این امکان را فراهم می کند که فایل های مدنظر خود را در یک مکان امن آپلود کنند و هرکجا که به آنها نیاز داشتند با در اختیار داشتن یک کامپیوتر متصل به اینترنت به سادگی آنها را دانلود کرده و مورد استفاده قرار دهند. گوگل درایو برای هر کاربر مقدار حافظه ۵ گیگابایت به صورت رایگان و پیش فرض در نظر گرفته است که کاربران می توانند در صورت تمایل و