Eyeliner Nasıl Çekilir?


Hangi çeşit olursa olsun genellikle en çok tercih edilen renkler her zaman siyah ve kahve tonları olmakla birlikte, sınırsız sayıda renk çeşidini piyasada bulabilirsiniz.

Açık renk gözlülerde kahve tonları, koyu renk gözlülerin siyah kullanması son derece hoş olacaktır. İstenilen etkiye ve verilmek istenen efekte göre bu kurallar değişebileceği gibi, mavi gözlülerde koyu kahve, siyah, gümüş tonları, yeşil gözlülerde koyu kahve, menekşe morları, yeşiller çok hoş etkiler yaratacaktır. Ela gözlüler gözlerindeki hangi tonu öne çıkarmak istiyorlar ise ona yakın renkleri tercih etmeli. Kahverengi gözlüler ise çok şanslı, istedikleri her rengi rahatlıkla kullanabilirler. Bunlar genel tavsiyeler olmakla birlikte kendinize yakışacağını düşündüğünüz her renk ile deneme yapmaktan asla kaçınmayın.

Göz makyajı bu sene trendler arasında eyeliner ürünleriyle yerini almaktadır. Yeniden trend haline gelen renkli eyelinerlara bu yaz sıklıkla karşılaşacağız. Cilt makyajınızı yapmadan bile renkli eyelinerla fresh görünüm sağlayabilirsiniz. Eyelinerınızı tek çizgi, çerçeveli veya ombre tarzında kullanabilirsiniz. Gündüz tek çizgi halinde sürdüğünüz lacivert eyelinerınızı, gece majyajına çevirmek için daha açık tonlarda mavi parıltılı eyelinerınızla çerçeve yaparak makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Zevkinize ve yeteneğinize göre daha farklı tarzlarda sürüş biçimleri geliştirebilir, tarzınızla fark yaratabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken nokta dudak makyajınızın çok renkli olmamasını sağlamak ve bunun için nude tonları veya dudak renginizin tonunda parlatıcılar kullanarak makyajınızı dengelemek.:

Göz rengine göre renkli eyeliner seçimi,

Kahverengi / Ela Gözler İçin Eyeliner Seçimi:Lacivert, mavi, yeşil tonları, bakır ve toprak tonları

Siyah Gözler İçin Eyeliner Seçimi:Mürdüm, kırmızı, sarı tonları, mavi tonları

Yeşil Gözler İçin Eyeliner Seçimi:Kahverengi tonları, siyah, mor tonları, gri, bakır tonları

Mavi Gözler İçin Eyeliner Seçimi :Gri ve gümüş tonları, siyah, kahverengi tonları, koyu lacivert

Eyeliner Nasıl Çekilir?

Mümkünse büyüteçli bir ayna kullanın

Yakınınızda mutlaka kulak temizleme çubukları ve makyaj temizleyicisi bulunsun!

Baz olarak göz bazları (eye primer) veya far kullanın

Likit veya kalem eyeliner kullanmıyor iseniz eyeliner fırçanız ile işlem yapmalısınız

El veya kolda bir titreme yaşayacağınızı düşünüyorsanız mutlaka oturarak çalışın ve dirseğinizi destek alabileceğiniz bir yere dayayın

El alışkanlığı kazanana kadar, tek bir düz çizgiyi çekmeye çalışmak yerine üst kirpik dibine minik dokunuşlarla ufak çizgiler yaparak çalışın. Göz ortasından başlayıp göz dış kenarına devam edin, daha sonrasında ise göz iç kısmından göz ortasına ulaşıp hattı tamamlayın. Unutmayın, ince çizgileri her zaman kalınlaştırabilirsiniz ama kalından inceye dönmek her şeye baştan başlamaya sebep olabilir!

Bu noktaları içten dışa doğru tek bir çizgi ile birleştirin. Bunu yaparken gözün iç kısmının ince, dışa doğru kalın olmasına özen gösterin.

Göz altında uygulama yapacaksanız likit eyeliner kullanımdan kaçının. Göz altlarında kalem veya far uygulamaları daha doğal sonuçlar verecektir.

Rimelinizi sürün.


Eyeliner Nasıl Çekilir?


خرید بک لینک
کپی رابت محفوظ است اخبار ایران و جهان
قدرت گرفته از niloblog