En güzel elbise modelleri


Yazın sıcağıyla bütünleşen stil ikonu elbise modelleri etkisini siz de keşfedin! Güçlü trendlerin işlendiği kimi zaman minimal, kimi zaman sportif kimi zaman da oldukça şık elbiseler, her mekana günün saatine entegre ediliyor.
Dünya markalarının koleksiyonlardan fırlayıp tesettür giyime sıçrayan yıldızı yüksek elbiselerle yaz sizin! İşte merceğimiz altına giren 2016 yazının en güzel tesettür elbise modelleri!

Dünya modası 2016 yaz sezonunda elbiselerde buluşuyor, onlarca farklı tasarıma koleksiyonunda yer veriyor. Hem oldukça muhafazakar hem de oldukça şık!

Her yaz sezonunda sıklıkla karşılaştığımız floral desen, 2016 yazında etkisini iyice arttırıyor, adeta zirveye oturuyor. Rengarenk çiçeklerin serpiştirildiği etek modelleri şifonun uçuş
uçuş haliyle cezbediyor.

Nostalji prensesi olmaya ne dersiniz? Geçmişin izlerini günümüze modern çizgilerle taşıyan markalar, tam anlamıyla özlemimize son veriyor. Retro sanatı kimi zaman etnik kimi zaman oldukça geleneksel. Renklerin ahengiyle en güzeller arasında olmasına imkan tanıyor.


En güzel elbise modelleri


خرید بک لینک
کپی رابت محفوظ است اخبار ایران و جهان
قدرت گرفته از niloblog