En Yararlı Supplementler CLA


Yazın yaklaştığı şu günlerde bizlere termojenik yağ yakıcılar, l-carnitine ve cla kombinasyonları hakkında bir çok soru geliyor. Bugün ele alacağımız konu ise l-carnitine ve clalar üzerine olacak. Termojenik ürünler daha komplike bir konu olduğundan ilerleyen günlerde sitemizde yer vereceğiz. Şimdi CLA ve L-carnitine gibi supplementler tam olarak nedir, ne işe yarar ? CLA bir aminoasit türevidir. Ve uzun süreli kullanımlarda temiz kas kütlesi kazanımında, kalp sağlığında ve yağ yakımında yardımcı olduğu ortaya konmuş bir üründür. Genelde gün içersinde öğünlerden önce tüketmeniz tavsiye edilir. Yalnız uyumadan önce bir tane daha almanız, yapılan araştırmalara göre uyurken kas yakımını desteklediği yönünde.

L-carnitine gelecek olursak, yağ hücrelerinin yakılmasında bir diğer yardımcı ürün diyebiliriz. Yağ dokularının hücreler içerisinden geçmesinde aktif yol alıyor. Tablet ve sıvı formda olan carnitine tamamen sizin tercihinize göre seçilebilir. Ama bizim tavsiyemiz likit olanlar yönünde olacak. Likiti tercih etmemizin sebebi ise kana daha çabuk karışmasından kaynaklanıyor. Ve kullanımı da oldukça kolay. Bir litrelik versiyonların kapağı hem ölçek hemde kapak vazifesi görüyor. Her şey de olduğu gibi 20′ lik tüpler halinde satılan versiyonları da mevcut. Bunların tamamını yada ilk başta yarısını içerek kullanabilirsiniz.

Likit carnitine de tercih unsurunuz mg’ları olsun. Ne kadar yüksek mg’lı versiyonu kullanırsanız o kadar iyi olur çünkü düşük mg’da vücut belli bir süreden sonra alışıyor. Ve artık sizi ürün kesmemeye başlıyor. Bu da oldukça sinir bozucu bir durum. Termojenik yağ yakıcılardan en büyük farkı ise kalp ritminizi etkileyecek bir etken maddesi bulunmaması. Kullandığınız l-carnitine antrenman sonunda zaten bitip tükenmiş oluyor.

Bu iki ürünü kullanmak isteyenler cla ürünlerini yemekten 10-15 dk önce ve bizim tavsiyemiz uyumadan önce alması yönünde. L-carnitine’i de antrenmana veya cardio çalışmasına başlamadan 15 dk önce alması yönünde olacak.


En Yararlı Supplementler CLA


خرید بک لینک
کپی رابت محفوظ است اخبار ایران و جهان
قدرت گرفته از niloblog