Babet Modelleri 2016


2016 yılında yep yeni babet Ayakkabı modelleri görücüye çıktı.Bu sene dikişli babet, süet babet, zincir aksesuarlı babet, giolita babet, ön tokalı babet modelleri 2016 yılının en iyileri olarak belirlendi.Bu sene zincirli ve süet babetler hanımların ilk tercihi oldu.Bir çok renk seçeneği olmasıda ayrıca güzel ister kot pantolon altına ister etek ile kombinleyebilirsiniz.

Bazen şık olmaktan daha öte olan bir şey vardır yaşantımızda, o da rahat olabilmek. Tüm gün topuklu ayakkabılar üzerinde bulunmak ayaklarımızın yanı sıra tüm bedenimizi rahatsız edebilmektedir. Bunu bilerek kendini sıkıntıya sokmak istemeyen, şıklığın yanı sıra rahat olmayı tercih eden bayanlarımız için son derece rahat olmalarını sağlayacak.

Sizler için kendim en güzel babet modellerini özen ile seçtim.Fiyatlarına bakıldığında çokta ucuz en az 12 tl gibi cüzi bir fiyata bile babet satın almanız mümkündür.Benim en çok hoşuma giden giolita taşlı toms ayakkabı oldu nefis bir mavi kot pantolon altına harika gider diye düşünüyorum.Sizin tercihiniz ne olur bu size kalmış bir şey işte o 2016 yılının en güzel babet modelleri sizlerle...


Babet Modelleri 2016


خرید بک لینک
کپی رابت محفوظ است اخبار ایران و جهان
قدرت گرفته از niloblog