انتقال آسمان‌خراش‌های نیویورک به دل کویر

یک طراح آمریکایی با استفاده از ابزارهای دیجیتالی ویرایش عکس، عظیم‌ترین آسمان‌خراش‌های نیویورک را از شلوغ‌ترین خیابان‌های منهتن به غریب‌ترین و متروک‌ترین مکان‌های دنیا منتقل کرده است. اگر تا به ‌حال این تصاویر شگفت‌انگیز را که توسط آنتون ریپونن خلق شده‌اند، ندیده‌اید، از شما دعوت می‌کنیم در ادامه این ایمیل با ما همراه باشید.

ساختمان سازمان ملل در نیویورک.
 

ساختمان کرایسلر. این بنای عظیم که از بتن، فولاد و شیشه ساخته شده، در این عکس از میان تپه‌های شنی و صخره‌های پوشیده از سنگ سر برافراشته است.
 

هتل استاندارد های‌لاین نیویورک. این ساختمان در نمایی از حیات وحش قرار داده شده است.
 

موزه نیو. هر‌کدام از این تصاویر با داستان‌هایی کوتاه از جان ارل تلفیق شده که می‌توانید در وب‌سایت Misplaced بخوانید. ریپونن هر‌کدام از این داستان‌ها را پروازی فانتزی می‌داند که منطق کلی پوچی، راز و شوخ‌طبعی را بهبود می‌بخشد. این تصاویر مانند صحنه‌هایی از یک فیلم هستند که هرگز ساخته نشده و با تصاویری آمیخته شده‌اند که هرگز واقعیت نخواهند داشت.
 

موزه سلیمان آر گوگنهایم نیویورک. جان ارل در مورد این عکس این گونه نوشته است: “موزه گوگنهایم در آن سوی دنیا جوانه زد، از کشور باسک تا دوبی، تا زمانی که جایی برای رشد باقی نماند. هیئت مدیره نماینده‌هایی برای جستجو در زمین به دنبال زمین‌هایی باستانی فرستادند که چیزی از هنر معاصر و مدرن نمی‌دانستند. در نهایت خبر چنین مکانی رسید. یک چک نوشته شد، کارگران مهاجر استخدام شدند و یک موزه از دل ساحل آتشفشانی ایکس بیرون آمد. فروش بلیط موزه زیاد نیست”.
 

ساختمان آی‌اِی‌سی. طبق نوشته‌های ارل، این ساختمان تنها اثر فرانک گری است که از یکی از آهنگ‌های مونتی پایتون الهام گرفته است.
 

موزه هنرهای آمریکایی ویتنی.
 

اپرای متروپولیتن. ریپونن کسی است که طیف گسترده‌ای از پروژه‌های شخصی آژانس طراحی آنتون و ایرنه را اجرا کرده است.
 

خیابان ۸ صنوبر نیویورک ساخته شده توسط گری. ریپونن چیزهای مختلفی از تخته اسکیت و بطری شیر گرفته تا ایده‌هایی برای یونیفرم‌های المپیک استونیا طراحی کرده است.
 

ساختمان بروئر. ریپونن در پروژه‌‌ای دیگر، سیستم عامل آیفون را با واسط کاربری کامپیوترهای اپل در دهه ۱۹۸۰ جا‌به‌جا کرد.
 

اتحادیه کوپر. وی می‌گوید: “زمانی که در حال طراحی تجربه‌ها هستم، یک ساختمان فیزیکی را در جایی تصور می‌کنم که کاملاً منطقی است و برخی افراد در آن‌جا زندگی خواهند کرد”.
The post انتقال آسمان‌خراش‌های نیویورک به دل کویر appeared first on گروه اینترنتی پرشین استار .

انتقال آسمان‌خراش‌های نیویورک به دل کویر


خرید بک لینک
کپی رابت محفوظ است اخبار ایران و جهان
قدرت گرفته از niloblog