Romantik Bronz Makyaj Nasıl Yapılır?


Hem sade hem de etkileyici ten renginize biraz parıltı verecek tabii ki yaz aylarının vazgeçilmezi bronz makyaj yapmaya ne dersiniz? Öncelikle her makyajda olduğu gibi yüzümüzü nemlendirip, yüz ve göz bazımızı sürüyoruz. Hafif yapıda fondöteni tüm yüzüme uygulayıp boynumuza kadar indirerek sürüyoruz.

Göz makyajı için göz çevresinde hafif aydınlık istediğimiz için açık renk farı tüm gözümüze uyguluyoruz. Ardından hafif simli toz farımızı press far fırçamızla göz kapağımıza uyguluyoruz. Bu işlemi parmaklarınız yardımıyla da yapabilirsiniz. İşlemi tamamladıktan sonra karıştırıcı fırçamızla göz etrafındaki fazlalıkları alıyoruz çünkü çok hafif bir renk vermesi gerekli. Siyah göz kalemini sadece gözümüzün kenarına çekiyoruz ve kalem fırçasıyla dağıtıyoruz. Bu doğal ve çekik bakışlar elde etmemizi sağlıyor. Nude rengindeki kalemi de gözümüzün altına, göz pınarlarını da içine alacak uyguluyoruz. Siyah göz kalemini alt göz kenarlarına da uygulayarak, kalem fırçası ile dağıtıyoruz.

Kirpik kıvırıcı ile kirpiklerimizi kıvırıp rimelliyoruz. Göz altına dökülen farları da sona sakladığımız göz altı kapatıcısı yardımıyla temizliyoruz. Makyajımıza uygun ruj ve parlatıcıyı sürerek dudak makyajımızı tamamlıyoruz. Şeftali tonlarındaki shiseido allığımızı da sürerek makyajımızı tamamlıyoruz. Diğer yandan aydınlatıcı yardımıyla teninizdeki parıltıları arttırmak isterseniz eğer kaş altlarına, elmacık kemiklerinin üstlerine, göz pınarlarınıza ve dudağınızın hemen üstüne uygulayabilirsiniz. Makyajımız tamamdır! Hem doğal, hem kolay, hem de hemen hemen herkese yakışacak bir makyaj.


Romantik Bronz Makyaj Nasıl Yapılır?


خرید بک لینک
کپی رابت محفوظ است اخبار ایران و جهان
قدرت گرفته از niloblog