Beyaz Tenli Bayanlar İçin Makyaj Önerileri


Makyajınıza gözlerinizi belirginleştirmek ten başlayabilirsiniz bunun için ilk olarak kirpiklerinize koyu kahve veya siyah renkte bir rimel sürmeyi tercih edebilirsiniz ve ardından daha açık bir renkte göz kalemi tercih etmenizi öneririz.

Beyaz tenliler için en uygun far renkleri ise gri,yeşil,pembe,mavi ve mor tonlarında renklerdir. Çok koyu bir fondöten seçimi ni kesinlikle tercih etmemelisiniz çünkü bu sizi normalden daha yaşlı gösterecektir.Ama yinede biraz bronz gözükmek istiyorsanız teninizden 2-3 ton daha koyu fondöten ve pudra seçmenizi öneririz.Ve geldik en önemli tercih ruj tercihine özellikle gece dışarı bir eğlenceye gidiyorsanız domates kırmızısı bir shiseido ruj rengini tercih etmelisiniz bu renk sizi oldukça cesur ve fark edilir gösterecektir.

Tabi daha nacizane aile toplantılarında ve işte tercih edebileceğiniz renk kesinlikle pembe tonları ruj olmalıdır.Beyaz tenli kadınlar, cilt renkleri ile en uyumlu renkleri öğrendikten sonra hiçbir makyaj malzemesi onların aşırı makyajlı ve kötü görünmesini sağlayamaz. Fakat beyaz ten ile zıtlık gösteren renkleri kullanmak çok kötü sonuçlara yola açabilir.

Duru bir görünüme sahip olmaktan başka şansınız olmadığından sadece bir bölgeyi öne çıkarmanız gerekir. Bu nedenle öncelikle göz, dudak ya da yanaklarınızdan hangisini ön plana çıkaracağınıza karar verin ve seçiminize göre aşağıdaki önerilerimize göz atın. Böylelikle mükemmel bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Soğuk bir tonda ve pembe renkte bir yüze sahip olan beyaz tenli kadınlar cilt renklerinden ne açık ne de koyu tonda bir fondöten seçmelidirler. Özellikle bir ton dahi olsa koyu olan bir fondöten sanki maske takmışsınız izlenimi verecektir.

Eğer makyajınızda gözlerini ön plana çıkarmak istiyorsanız bunun için en doğru seçim işe kirpiklerden başlamak olacaktır. Etkileyici bakışların en önemli sırrı uzun kirpiklerinizi,göz kalemi ile destekleyebilirsiniz. Göz kaleminizi şeffaf ve çok koyu olamayan bir renkte seçebilirsiniz. Göz makyajı için vurucu ve son işlemi olan far seçimini yaparken beyaz ten ile uyumlu, pembe, mor, mavi, yeşil, kahve ve gri tonlarını kullanın. Diğer renkteki farlardan uzak durun.

Eğer çok özel bir geceye hazırlanmıyorsanız ya da gece dışarı çıkmıyorsanız koyu renklerden uzak durmanızı tavsiye ederiz. Beyaz tenliler için günlük makyajda en uygun ruj renkleri, pembe tonları, kiremit rengi, şeftali tonları ve açık mordur. Beyaz teniniz için en riskli makyaj malzemesi allıktır. Yanlış renkte kullanılan allık rengi yüzünüzü ya çok soluk ya da çok kırmızı ve tabiri caizse palyaço gibi gösterecektir. Bu nedenle, pembe, gül kurusu ve açık şeftali tonları dışındaki allık renklerinden uzak durmalısınız.


Beyaz Tenli Bayanlar İçin Makyaj Önerileri


خرید بک لینک
کپی رابت محفوظ است اخبار ایران و جهان
قدرت گرفته از niloblog