Kış Sezonu Trendleri


Oxxo bayan giyimi konusunda kaliteli ve şık tasarımlara imza atmaktadır. Ancak, bunun yanında erkek giyim modelleri konusunda iddialı olduğunu söylemek de yanlış olmaz. Erkek giyimi konusunda, atlet, ayakkabı, badi modelleri, ceket, eşofman ve diğer spor giyim modelleri, elbise modelleri , hırka, kaban, kaşkol, kazak, mont, pantolon, sweat modeller, trençkot, triko ve yelek modelleri koleksiyonlarda yer almaktadır. Bu anlamda, ince triko hırka modellerini çalışma hayatında, işyerinizde iş kombinlerinizle kullanabilirsiniz. İnce hırkalar ev içinde de kullanılabilir. Bu şekilde, özellikle gömlek veya tişört üzerinde kullanmanız mümkündür.

Hırkayı bu kadar çok sevdiğimizden, hırka modellerinin de çok çeşitli olması normal. Peki hırkaları nasıl giyeceğiz? İpuçlarımızı takip edin.

Her kadının dolabında en az bir hırka mutlaka vardır. Hatta mevsim geçişlerinde ve bahar aylarında çantasında hırka taşıyan kadınların sayısı azımsanamayacak kadar fazladır. Neden peki? Hırkaları neden bu kadar çok seviyoruz? Neden bir tanesiyle yetinmeyip çeşit çeşit hırka alıyoruz?

Oversize geniş hırkalar: Kombinlerken en dikkat etmeniz gereken hırkalardandır. Geniş ve büyük olduğundan dar pantolon ve eteklerle kombinlemelisiniz. Sakın ola uzun etekler, boyfriend pantolonlarla giymeyin.

Uzun hırkalar: Kısa hırkalar gibi yine çok kolay kombinlenebilir uzun hırkalar. Kalem etek, dar pantolonlar ve şortlarla mükemmel uyum gösterir. Özellikle yaz akşamlarında şortlarla çok şık durduğunu özellikle belirtmeliyim.

Beli kemerli uzun hırkalar: İş için tercih edebileceğiniz hırkalardan biri de beli kemerli olanlardır. İçine beyaz gömlek ya da beyaz, dar şık bir bluz, altına dar bir pantolon seçin ve bu son derece hoş kombinin tadını çıkarın.


Kontrast görünümleri seviyorsanız uzun ve bol bir tişörtün veya elbisenin üstüne giyebilirsiniz. Derli toplu bir görüntü için ise dar kıyafetlerin üstüne giyin. Örneğin yüksek bel pantolonun üstüne giyip hırkanın uçlarını pantolonun içine sokabilirsiniz.

Oxxo Markasının kalın bayan giyim hırka modellerini de dış giyim olarak kullanmanız mümkün. Bunları jean pantolon veya kumaş pantolonlarınızın üzerinde kullanabilirsiniz. Markanın kaban tarzında hazırlanan kapüşonlu salaş hırka modellerini büyük bir zevkle kullanmanız mümkündür. Bunlar beylerin diz üstü hizasında tasarlanan hem uzun, hem de kaliteli ve şık modellerdir. Desenli veya düz renk modelleri alabilirsiniz. Bu sezon parlak sarılar ön planda. Bu modelleri de zevkle kullanacaksınız. Mutlaka markanın modellerini inceleyin.


Kış Sezonu Trendleri


خرید بک لینک
کپی رابت محفوظ است اخبار ایران و جهان
قدرت گرفته از niloblog