Kışlık Ayakkabı Modelleri


2016 ‘da ne çizmeler ne de ayakkabılar , kısa botlar tüm kış sezonuna hakim olacak. Farklı, iddialı ve birbirinden şık bot modelleri her zevke ve tarza hitap ediyor. Maskülenlik ile feminenlik arasındaki çizgiyi koruyan 2016 botları, en şık kombinlerinizin vazgeçilmez parçası olacak.

Bayanların sonbaharla birlikte en çok tercih ettiği ayakkabı türlerinden biri çizmedir. Çizme seçerken mümkün oldukça bacak boyunuza göre seçim yapın. Eğer bacak boyunuz kısa ve kalın ise uzun cizmeden sakının tercihiniz kısa botlar olsun .(diz ile bilek arası )

Cıvıl cıvıl genç kızların en sevdiği model tüm renkleriyle. Bu yıl metalik etki avcı çizmeleri yer alacak

Pastel renkler Sokakları büyüleyecek pastel renk yılan ve timsah derisi modeller… Pastel renk 2017 i etkisinde bırakacak. Bu yıl diz üstü çorap ve kışlık mini etek düz taban botlarınızı da giydiğinizde harika çekici bir görünüme sahip olursunuz. Kışlık bot modelleri arasında istediğiniz renk ve istediğiniz ayakkabı modelini mutlaka bulacaksınızdır. Bu sezon botlar bir harika.

Uzun ve ince bacaklı bayanlar ise sivri burun çizmelerden uzak durmalıdır. Geçen dönemin bot ve çizme modellerinin etkileri devam etmekte…

Ayakkabıya olan tutkunuz ile 2016 bot modasını birleştirmek istiyorsanız, sizin için seçtiğimiz 2016 yeni sezon bot model ve fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

Soğukların başladığı sonbahardan itibaren ayakkabı seçimlerinde farklı modeller kullanılmaya başlanır. Bu alanda erkek bot modelleriyağmurların başladığı bu aylardan itibaren kullanılabilecek seçenekler arasında yer alıyor. Ergonomik tasarımları ile üretilen bu modeller ayağınızı yerden kesmekle kalmıyor. Aynı zamanda özel kaymaz tabanları sayesinde darbelere karşı da dayanıklı olmaktadır. Ayağınızın rahat nefes alması soğuk mevsimlerde de çok önemlidir. Bu nedenle bot seçimlerinizde de kaliteli deri seçeneklerinden yana tercihler kullanmak çok önemli olacaktır.

Gerçek deri özelliklerinde modeller içerisinde özel işçilikler bulunabiliyor. Bu da ayağınızda varlığını bile hissetmeyeceğiniz kadar hafif ama yanı zamanda özgün tasarımları ile de çekici modeller ortaya çıkarmaktadır. Birbirinden farklı erkek bot modelleriarasından tercihler yaparken tarzınız da önemlidir. Hakiki deri özelliklerinde bağcıklı modellerde daha sık ya da daha az kullanılan bağcıklar sayesinde çizme modelleri daha klasik ya da spor bir duruş sergileyebiliyor. Kırma deri özelliklerindeki modellerde şık görüntüler oluşturmaktadır. Kenar kısmında lastik bulunan bağcıksız modellerde daha olgun tarzlara sahip bireyler için ideal seçenekler arasında yer alıyor. Bu tarzlarda botların boyun kısımları daha uzun ya da daha kısa şekilde olabilmektedir.


Kışlık Ayakkabı Modelleri


خرید بک لینک
کپی رابت محفوظ است اخبار ایران و جهان
قدرت گرفته از niloblog