Metalik Göz Makyajı Ve Koyu Dudak Makyajı Nasıl Yapılır


Öncelikle renkler çok önemli. Metalik göz makyajında genellikle altın, bronz, gümüş tonları kullanılır. Buğulu bakışlara sahip olmak için bu makyaj doğru bir seçim olacaktır. Metalik göz makyajı genellikle gece kullanılsa da dozu ayarlanırsa gündüz de kullanılabilir.
Metalik göz makyajında kullanacağınız farklar krem yada toz olabilir. Bu sizin tercihinize kalmış. Yine aynı tonlarda altın, bronz, gümüş tonlarında göz kalemi kullanılır. Metalik göz makyajına ilk önce gözü fondötenleyerek başlayın. Göz altına göz altı kapatıcınızı sürün. Gözünüzün tamamına pudra sürün. Pudra hem makyajınızın kalıcılığını arttıracaktır hem de makyajın kamerada parlamamasını engelleyecektir.

Göz kapağınızın üzerine altın rengindeki fardan sürün. Göz kapağınızın tamamını kapatacak şekilde uygulayın. Daha sonra gölgelendirme işlemine geçebilirsiniz. İsteğinize bağlı olarak gümüş yada bronz renkle farınızla gölgelendirme işlemi yapın. Göz kapağınızı sürdüğünüz renkle iyice karıştığından emin olun. Daha sonra istediğiniz renkte göz kalemiyle göz üstünüze ve alt kirpik diplerine uygulama yapın. Buğulu ve metalik makyajınız hazır.

Dudakların tene göre bir kaç ton daha koyu olması durumu. Dikkat çeken ve insanın içinde değişik hisler uyandıran bir. durumdur. Eğer dudak şekliniz oldukça mükemmelse kesinlikle shiseido koyu ruj renklerini denemenizde fayda. Her şekilde dikkat çekersiniz. Ayrı bir çaba sarf etmenize gerek kalmaz. Etkileyici görüneceğinizden eminiz.

Örümcek kirpik trendini biz kızlar çok sevdik, çünkü gözler hem eğlenceli hem de seksi görünüyor. Elbette örümcek kirpik elde etmek hiç de kolay değil, uzun kirpik yaratmak için rimeli doğru biçimde kullanmak, zaten başlı başına yetenek ve bilgi isteyen bir konu. Maskarayı yanlış uygularsan, sahte bakışlar ve çirkin bir görüntü elde etme olasılığın da var. Örümcek kirpiklere sahip olmak hiç de öyle imkansız değil. Uzun kirpikler için bir makyaj sanatçısı olmak ya da ünlüler gibi sürekli makyöze gitmek zorunda değilsin. Bu yılın trendi örümcek kirpiklere maskaranı doğru uygulayarak ve bazı püf noktalarına dikkat ederek sen de kavuşabilirsin.


Metalik Göz Makyajı Ve Koyu Dudak Makyajı Nasıl Yapılır


خرید بک لینک
کپی رابت محفوظ است اخبار ایران و جهان
قدرت گرفته از niloblog