Gelin Makyajı Nasıl Olmalı?


Günümüzde bayanlar için bakım ve güzellik önem verilen konuların başında yer almaktadır. Hele ki düğün anlarından bahsediyorsak bu önem iki kat daha fazla artmaktadır. Düğünde kusursuz görünmek için sadece seçtikleri gelinlik yeterli değildir. Gelinliğin haricinde yapılan makyaj da güzelliğinizin ortaya çıkmasını ve daha göz makyajı göz alıcı olmanızı sağlar. Bu yüzden kusursuz bir gelin makyajı yapılması gerekir. Öncelikle gelin adayları abartılı makyajdan kaçınmalıdırlar. Sade bir makyaj her zaman daha doğal bir görüntü sergilemenize ve fotoğraf çekimlerinde de doğal güzelliğin ortaya çıkmasına neden olur.

Kusursuz makyajın önemli şartlarından biri de cilt olduğu için gerekli cilt bakımının yapılması gerekir. Bu yüzden uygulanacak pudra ve fondöten özel gecelerde son derece önemlidir. Kusursuz gelin makyajında Çok koyu far hariç her türlü far her ton rahatlıkla tercih edilebilmektedir.

Far olarak shiseido siyah ve suya dayanıklı rimel tercih edilmeli ve Kirpikleri daha uzun ve gözleri daha büyük göstermek için kirpikler kirpik aparatıyla kıvrılarak gözleri ortaya çıkarmalısınız Kaşlarda en iyi şekilde belirginleştikten sonra Şeftali tonlarında allık seçerek elmacık kemiklerinizi ortaya çıkarabilir ve hoş görünüm elde edebilirsiniz. Makyaj teknikleri uygulanırken son adımı ruj seçimi olduğu için ruju seçimi hem makyaja hem de gelinliğe göre tercih edilmelidir.

Eğer gelinlik oldukça ihtişamlı ise ruj tonlamalarını açık renkler üzerinden kullanmalı tam tersi durumlarda ise rujunuzu daha koyu sürebilirsiniz. Genelde etkileyici dudaklara sahip olmak için pembe ve erik kurusu gelin makyajları sırasında tercih edildiğini söyleyebiliriz.


Gelin Makyajı Nasıl Olmalı?


خرید بک لینک
کپی رابت محفوظ است اخبار ایران و جهان
قدرت گرفته از niloblog