airplane معرفی هواپیمایی نفت

هواپیمایی نفت ایران یکی از قدیمی.ترین ایرلاین.های دولتی کشور است، که در حال حاضر با ۵ فروند فوکر ۵۰ و ۴ فروند فوکر ۱۰۰ در ناوگان هوایی خود وظیفه انتقال مسافران و کارکنان شرکت ملی نفت ایران را بر عهده دارد.


هواپیمایی نفت نیز در سال ۱۳۷۱ با هدف جابه.جایی و ارائه خدمات حمل ونقل به کارکنان نفت تاسیس شد. ایرلاین نفت به عنوان قدیمی.ترین شرکت هواپیمایی ایران، که غیر نظامی است حدود ۸۵ سال پیش با نام خدمات هوایی پا به عرصه فعالیت گذاشت و از سال ۱۳۷۲ تا سال ۱۳۸۸ با نام شرکت حمل و نقل هوایی ایران به فعالیت خود ادامه می.داد، اما از آذر ماه سال ۱۳۸۸ به شرکت هواپیمایی نفت، تغییر نام داد. مالک اصلی این هواپیمایی دولتی صندوق بازنشستگی کارکنان شرکت ملی نفت ایران است. این هواپیمایی در حدود ۴۰۰ کارمند دارد.


مقاصد پروازی هواپیمایی نفت


شرکت هواپیمایی نفت دارای مقاصد پرواز متفاوتی در ایران و کشورهای همسایه است. مقاصد پروازهای داخلی و خارجی شرکت هواپیمایی نفت در زیر ذکر شده است.

اهواز

فرودگاه اهواز

آبادان

فرودگاه آبادان

اصفهان

فرودگاه بین.المللی شهید بهشتی اصفهان

جزیره کیش

فرودگاه بین.المللی کیش

مشهد

فرودگاه بین.المللی شهید هاشمی.نژاد مشهد

آغاجاری

فرودگاه آغاجاری

شیراز

فرودگاه بین.المللی شهید دستغیب شیراز

شهرکرد

فرودگاه شهرکرد

تهران

فرودگاه بین.المللی مهرآباد (قطب)

رشت

فرودگاه سردار جنگل رشت

یزد

فرودگاه شهید صدوقی یزد

بندر ماهشهر

فرودگاه ماهشهر

تبریز

فرودگاه بین.المللی شهید مدنی تبریز

خارک

فرودگاه خارک

اردبیل

فرودگاه اردبیل

بندر عسلویه

فرودگاه خلیج فارس

امارات متحده عربی

فرودگاه بین.المللی دبی

ناوگان هواپیمایی نفت


ناوگان هواپيمایی نفت بشرح ذيل است:
۵ فروند فوکر ۵۰ به نامهای گاز (EP-GAS)، نفت (EP-OIL)، پتروشیمی (EP-PET) و نفت (EP-NFT)و خارک (EP-NFK)

۴ فروند فوکر ۱۰۰ با نامهای مسجدسلیمان (EP-MIS)، شوش (EP-SUS)، اهواز (EP-AWZ) و اوپیک (EP-OPI)

برنامه خرید ۴ فروند هواپیمای ایرباس ای۳۲۰ نهایی شده بود که با تغییر در رأس مدیریت این شرکت و جدایی کاپیتان طالب.زاده، مهندس شکرآبی مدیرعامل جدید هواپیمایی نفت برنامه خرید هواپیماها را کنسل و پروازهای این شرکت را به حداقل ممکن کاهش داد. این امر موجب نارضایتی پرسنل این شرکت و در نهایت برکناری مهندس شکرآبی و انتصاب خلبان قاسمی به سمت مدیرعاملی هواپیمایی نفت ایران شد. شايان ذكر است كه خلبان قاسمی پس از سه سال در تيرماه نود و پنج از سمت مديرعاملی بركنار و نوراله رضایی نياركی رياست اسبق سازمان هواپيمایی كشوری به اين سمت منصوب شدند.
حوادث هواپیمایی نفت


در ۴ اسفند ۱۳۹۲، در پرواز مسیر بندرعباس - اهواز پس از بروز نقص فنی در موتور سمت چپ و خاموش شدن آن، خلبان مجبور به فرود اضطراری در فرودگاه بندرعباس شد. در ۲۰ آذر ۱۳۹۳، پرواز اهواز - تهران این شرکت به دلیل مشکل فنی در قسمت چرخ.ها با ۴۵ دقیقه تأخیر و پس از ۴ بار چرخش بر فراز فرودگاه مهرآباد در نهایت به زمین نشست. در ۲۶ فروردین ۱۳۹۴، پرواز ماهشهر - تهران این شرکت به دلیل نقص فنی مجبور به فرود اضطراری در فرودگاه اهواز شد.

airplane معرفی هواپیمایی نفت


خرید بک لینک
کپی رابت محفوظ است اخبار ایران و جهان
قدرت گرفته از niloblog