خطر قرار گرفتن گوشی در زیر نور آفتاب و نحوه محافظت از آن

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

امکانات وب

ال اس دی | نشانه ها و عوارض مصرف ال اس دی-فلزیاب نقطه زن اسکایروس|شرکت فلزیاب گوهرباستان|09026822008-پاک کردن ریمل ضد اب-فلزیاب نقطه زن اسکایروس|شرکت فلزیاب گوهرباستان|09031959795-خريد کفش اسپرت Salomon مدل Speedcross-ممبران تیره یا روشن اگرین چوب-نسل جدید کابینت کلاسیک اگرین چوب-کابینت وکیوم اگرین چوب-فلزیاب EPX 7500|شرکت فلزیاب گوهرباستان|09199697033-کابینت آشپزخانه اگرین چوب-کابینت چیست اگرین چوب-کابینت MDF اگرین چوب-کابینت‌ های پی وی سی اگرین چوب-فلزیاب EPX 7500|شرکت فلزیاب گوهرباستان|09026822008-کاربرد کارواش بخار در شستشو-جدید ترین سرویس وبلاگ دهی رایگان فارسی ایرانی با زیباترین وبلاگ ها و جدید ترین امکانات-افغانستان در سال ۱۴۰۰؛ رویدادها و روندها-سقوط دولت در پاکستان؛ پیام‌ها و پیامدها-فلزیاب EPX 7500|شرکت فلزیاب گوهرباستان|09031959795-مزایای استفاده از کارواش بخار-دستگاه فلزیاب فیشر کومبو FX6500|شرکت فلزیاب گوهرباستان|09199697033-دستگاه فلزیاب فیشر کومبو FX6500|شرکت فلزیاب گوهرباستان|09026822008-نحوه استخدام حسابدار متناسب با شرکت (و بودجه)-رهبر معظم انقلاب در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت روز جهانی قدس تبیین کردند-Troubles that should be paid awareness of when buying silicon-مشاوره کنکور-لمینت دندان در رشت-پیش نیاز یادگیری سئو-💔-تولد عزیزترینم-درد روح-"یا خیر مونس و انیس"-استفاده درست از چت بات ها می تواند برای برندتان فرصت خوبی باشد-احمد حکیمی‌پور: گزارش املاك نجومی را من به یاشار سلطانی دادم-همچنان جنگ-آمد بهار جهان ها-اون پسره که جوجه است-دسته بندي انواع ساز و آلات موسيقي-کيفيت و طراحي به روز شيرالات نوبل-نحوه تعويض پنجره قديمي با پنجره دوجداره-Ceramic Bearing For Your Bicycle-آموزش نرم افزار سونار ۸ – Sonar 8 (به همراه نرم افزار) اورجینال-کمیسیون حل اختلاف و تجدید نظر چیست؟-کمیسیون حل اختلاف و تجدید نظر چیست؟-برج خنک کن هیبریدی-راهنمای جامع خرید دوربین دست دوم-ازین سایت پول ببرید- مالیات معاملات نقدی بانکی (BCTT) چیست؟-اصول و قیمت انواع طراحی نمای بیرونی ساختمان-تعریف کلی از اجزای آسانسور ها

قرار گرفتن گوشی در زیر نور آفتاب سبب کاهش عمر مفید قطعات آن خواهد شد، از این‌رو همواره سازندگان آن تاکید دارند که گوشی‌های خود را از گرمای زیاد و حرارت مستقیم در امان نگه دارید تا آسیب جدی بدان وارد نشود. به همین دلیل ما در این بخش از مجله ایمالز قصد داریم شما عزیزان را با چند مورد از نکات کاربردی و مهم برای پیشگیری از این آفتاب آشنا کنیم؛ پس تا پایان همراه ما باشید.

چرا نباید گوشی را زیر نور آفتاب قرار دهیم؟

همانطور که چندی پیش بدان اشاره کردیم، قرار گرفتن گوشی در زیر نور آفتاب باعث افزایش دمای قطعات آن می‌شود و زمانی که چنین اتفاقی رخ دهد، سرعت استهلاک دستگاه آن افزایش خواهد یافت. به دنبال آن هم، عمر مفید گوشی کاهش پیدا می‌کند. از این رو باید به طور جدی از گوشی موبایل خود در برابر گرمای شدید و افزایش دما مراقبت کنید تا از بروز مشکلات جدی نظیر خرابی قطعات و... پیشگیری کنید.

عوارض خطرناک قرار گرفتن گوشی موبایل زیر نور آفتاب

قرار گرفتن گوشی در زیر نور آفتاب، عوارض خطرناکی دارد که حتما باید نسبت به آن آگاه باشید و تلاش کنید که از بروز چنین اتفاقی پیشگیری شود تا دستگاه‌تان از پیشامدهای پس از آن، در امان باشد. به‌طور کلی متریال مصرفی در ساخت بدنه گوشی هوشمند، پلاستیک، فلز و شیشه است و هر سه مورد به میزان قابل توجهی در جذب و انتقال گرما نقش دارند. به همین دلیل، سازندگان گوشی‌های هوشمند با طراحی قابلیتی در پشت آن، سعی می‌کنند که تا حد امکان گرمای دستگاه را کنترل کنند، اما به هر حال تاثیر چندان زیادی ندارد.

در نتیجه برای محافظت از گوشی در برابر گرما، بهترین راهکار این است که آن را در معرض تابش نور و حرارت قرار ندهید. در غیر اینصورت، بسته به شدت گرما احتمال آسیب‌ دیدگی قطعات، صفحه نمایش، باتری و در بدترین حالت حتی انفجار گوشی وجود دارد.

عوارض خطرناک قرار گرفتن گوشی موبایل زیر نور آفتاب


بیشتر بخوانید: باتری مناسب برای موبایل


روش‌ های جلوگیری از تابش مستقیم آفتاب به موبایل

حال که با خطرات ناشی از قرار گرفتن گوشی در زیر نور آفتاب آشنا شدید، نوبت آن رسیده است تا چند راهکار اساسی برای پیشگیری از تابش نور خورشید به موبایل را بیاموزید و به استفاده از آن‌ها، شانس خود را در مراقبت از این دستگاه افزایش دهید.

گوشی خود را در کوله پشتی یا کیف بگذارید

اغلب کاربران عادت دارند مدت‌زمانی را که بیرون از خانه سپری می‌کنند، گوشی خود را در جیب می‌گذارند؛ اما این کار کاملا اشتباه است و سبب تشدید دمای دستگاه خواهد شد. زیرا از یک طرف گرمایی که بر اثر تابش نور خورشید بر گوشی اثر می‌گذارد، دمای آن را افزایش می‌دهد و از یک سمت هم گرمای بدن شما به آن انتقال می‌یابد و سبب افزایش چند برابری دمای دستگاه می‌شود. ازاین‌رو بهتر است حین خروج از منزل، گوشی خود را داخل کوله پشتی یا کیف خود بگذارید تا از تابش مستقیم نور آفتاب هم در امان باشد.

هرگز گوشی خود را در ماشین نگذارید

در روزهای گرم تابستانی، با جاگذاشتن گوشی در ماشین آن هم زیر نور خورشید بدون شک دچار آسیب‌های فنی شدیدی خواهد شد. چرا که داخل اتومبیل در فصول گرم سال، مانند گلخانه عمل می‎کند و دمای آن بیشتر از دمای محیط بیرون خواهد شد. البته در این فصول اتومبیلی که در معرض نور خورشید قرار بگیرد، به قدری افزایش دما خواهد داشت که حتی ماندن در آن برای حیوانات و انسان هم نوعی تهدید به شمار می‌آید.


بیشتر بخوانید: بهترین شارژر فندکی


نحوه خنک کردن گوشی موبایل در صورت قرار گرفتن زیر نور آفتاب

به هر حال قرار گرفتن گوشی در زیر نور آفتاب امری اجتناب‌ناپذیر است و ممکن است برای هر یک از ما روزی این اتفاق پیش بیاید، یا حتی به دلایل مختلف دیگر نظیر خرابی باتری، استفاده از برنامه سنگین و... دمای دستگاه بیش از حد مجاز افزایش داشته باشد. بنابراین در چنین وضعیتی شاید این سوال برایتان پیش بیاید که چطور می‌توان گوشی خود را وقتی که دمای آن افزایش یافته، خنک کرد؟ برای پاسخ به این پرسش پیشنهاد می‌کنیم که همچنان همراه ما باشید تا راهکارهای فوق‌العاده کارآمدی را که اغلب کاربران آن را امتحان کرده‌اند و از نتیجه کار راضی بودند را مطالعه کنید.

امکانات غیر ضروری را به طور موقت، غیرفعال کنید

خب تا اینجای صحبت‌ها فهمیدیم که با قرار گرفتن گوشی در زیر نور آفتاب، دمای آن به میزان قابل توجهی افزایش پیدا می‌کند. بنابراین در وهله اول برای اینکه دمای قطعات را بهینه سازی کنید، باید برخی از ویژگی‌ها را که کاربرد چندانی ندارند، غیرفعال سازید. به طور مثال خاموش کردن هات اسپات، بلوتوث، موقعیت مکانی، داده سیم‌کارت و... به کاهش مصرف انرژی گوشی کمک کرده و به دنبال آن دمای دستگاه کاهش خواهد یافت.

از میزان روشنایی صفحه نمایش، تا حد امکان بکاهید

یکی از اجزای مهم تشکیل دهنده گوشی هوشمند، صفحه نمایش آن است که حجم قابل توجهی از انرژی دستگاه را مصرف می‌کند‌. از این‌رو هر اندازه که روشنایی نمایشگر بیشتر باشد، دمای آن بالاتر خواهد رفت. بنابراین می‌توانید با کم کردنِ نور صفحه، دمای تلفن همراهتان را تا حدی کاهش دهید. علاوه بر این، قرار گرفتن گوشی در زیر نور آفتاب برای مدت نسبتا زیاد، به صفحه نمایش دستگاه هم آسیب خواهد زد و بهتر است تا جایی که امکان دارد، حواس خود را جمع کنید و در ماشین، خیابان یا کنار پنجره منزل‌تان، تلفن خود را در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار ندهید.

 قرار گرفتن گوشی در زیر نور آفتاب


بیشتر بخوانید: بهترین پاور بانک


حالت بازی را خاموش کنید

با گذاشتن گوشی در زیر نور آفتاب و روشن بودن حالت عملکرد بالا (مود بازی)؛ شاهد افزایش دمای شدید آن خواهید بود‌. در این وضعیت اگر به موقع اقدامات لازم را جهت کاهش دمای دستگاه انجام ندهید، خطر بروز اختلال و آسیب در قطعات و برد گوشی افزایش خواهد یافت. بنابراین در وهله اول باید تلفن همراهتان را به محلی انقال دهید که در معرض تابش نور خورشید نباشد. سپس با خاموش کردن حالت عملکرد بالا و سایر قابلیت‌های غیر ضروری، تا حد امکان به کمتر شدن فعالیت دستگاه کمک کنید.

تمام برنامه‌های فعال در پس زمینه را ببندید

یکی دیگر از اقداماتی که سبب کاهش آسیب‌های ناشی از قرار گرفتن گوشی در زیر نور آفتاب می‌شود، بستن تمام برنامه‌های فعال در پس زمینه است که استفاده‌ای از آن ندارید. این برنامه‌ها به خودی خود، حجم زیادی از انرژی دستگاه را مصرف می‌کنند و سبب افزایش دما و کاهش شارژ باتری می‌شوند. با این اوصاف اگر گوشی را در معرض تابش نور خورشید هم قرار دهید، دیگر تضمینی بر سلامت برد، قطعات و باتری آن نخواهد بود. بنابراین نه تنها در زمان‌هایی که متوجه افزایش دمای دستگاه شده‌اید، بلکه در سایر مواقع هم تا جای ممکن از باز بودن برنامه‌ها در پس زمینه خودداری کنید تا گام موثری در جهت حفظ انرژی و سلامت باتری هم برداشته باشید.

البته شاید الان برخی از شما عزیزان با خود بگویید که ما نمی‌توانیم همیشه این کار را انجام دهیم و به طبع پس از اتمام کارها، بستن برنامه‌های پس زمینه را فراموش خواهیم کرد! اگر اینطور است، اصلا جای نگرانی نیست، زیرا برنامه‌های مختلفی در این زمینه طراحی شده است که به شما در پاکسازی حافظه و بهینه‌سازی مصرف انرژی دستگاه کمک می‌کند. یک نمونه از این برنامه‌ها برای اندروید، Greenify است که کمک می‌کند تا اپلیکیشن‌های ناخواسته و فعال در پس زمینه تا زمان استفاده مجدد، بسته شوند.


بیشتر بخوانید: کاربرد otg


برای مدتی فعالیت خود را متوقف کنید

در کنار تمام مواردی که تا اینجای کار به آن‌ها اشاره شد، اگر دمای گوشی باز هم افزایش پیدا کرد، بهتر است از تمام برنامه‌ها خارج شوید و برای مدتی، فعالیت با گوشی را متوقف کنید تا دمای آن به تدریج کمتر شود. یکی دیگر از زمان‌هایی که توصیه می‌کنیم از کار با گوشی خودداری کنید، حین شارژ کردن آن است. زیرا در این زمان هم دمای دستگاه بیشتر خواهد شد و قطعات و اجزای تشکیل دهنده آن تحت فشار قرار خواهند گرفت.

خنک کردن گوشی حین شارژ

یکی دیگر از رایج‌ترین علل افزایش دمای گوشی حین ماندن در زیر نور آفتاب، مربوط به پروسه شارژ شدن آن است. به طور متوسط تمام گوشی‌ها، زمانی که در حال شارژ مجدد هستند، دچار افزایش دما می‌شوند و این امر به نوعی اجتناب‌ناپذیر است. از این‌رو به هر حال باید به دنبال راه حلی باشیم که از شدت این واقعه بکاهد و گوشی را از مشکلات جدی در امان نگه دارد.

یکی از ساده‌ترین روش‌های کاهش دمای دستگاه در چنین وضعیتی، جداکردن قاب محافظِ آن است. زیرا قاب گوشی، سبب گیرافتادن بخش زیادی از گرما در بدنه تلفن همراه می‌شود. به همین دلیل با جداکردن آن، گام موثری برای حفظ سلامت گوشی خود برمی‌دارید. ضمن اینکه می‌توانید حین شارژ موبایل، آن را در مجاورت باد خنک پنکه یا اتاقی که دمای آن نسبتا پایین است، قرار دهید تا حین شارژ خنک بماند.

خنک کردن گوشی حین شارژ

 


بیشتر بخوانید: کارایی ساعت هوشمند


جمع‌بندی

در این مقاله از ایمالز به بررسی عوارض قرارگرفتن گوشی در زیر نور آفتاب پرداختیم‌ و دانستیم که می‌توان با به کارگیری برخی روش‌ها، از خطرات احتمالی ناشی از این حادثه پیشگیری کرد. امیدواریم از مطالعه این مقاله نهایت لذت را برده و در نگهداری و مراقبت از گوشی همراه خود کوشا باشید. لطفا شما هم نظرات و پیشنهادات خود را پیرامون موضوع مطرح شده در بخش نظرات با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

مطالب برگزیده...
ما را در سایت مطالب برگزیده دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : جواد رمضانی بازدید : 91 تاريخ : دوشنبه 16 مرداد 1402 ساعت: 20:51

خبرنامه